Скріншот кліпу "Ніжність"

У 2012 році українська рок-група "MACHETE" випустила пісню "Ніжність" і кліп до неї. Головними героями кліпу стали автор і фронтмен групи Ярослав Малий, а також російська актриса театру, кіно і дубляжу Равшана Куркова.

Сьогодні, побачивши Ярослава, багато хто не повірить своїм очам. Куди він зник і як змінився - читайте в матеріалі.

Хто такий Ярослав Малий

49-річний музикант родом з українського міста Кривий Ріг. У минулому - лідер гуртів "Токіо" і "MACHETE". Малий написав саундтреки до фільмів "9 рота", "Населений острів", "Спека" і "Сомнамбула", а також є автором музичного супроводу до гри "Need for Speed: Shift". 

Відео дня

Де зараз Ярослав Малий з "Токіо" і "MACHETE"

Артист давно не з'являвся на публіці, не дає інтерв'ю, а також закинув свою музичну діяльність. Відомо, що разом зі своєю дружиною він живе в будиночку на Алтаї - це було його мрією. До слова, нещодавно Малий прийняв іудаїзм, змінив ім'я на Моше Пінхас. 

Відомо, що від першої дружини у нього є троє дітей, яким той, за словами самого Ярослава, регулярно допомагає. Але ось колишня дружина незадоволена - кілька років тому вона заявила, що хоче позбавити Ярослава Малого батьківських прав, тому що той нібито "сконцентрований на особистому житті і розкоші", і не займається вихованням.

В одному зі своїх інтерв'ю чоловік заявив, що у нього є ще п'ять позашлюбних дітей. 

Ярослав Малий та Равшана Куркова у кліпі "Ніжність" / скріншот

Якщо поглянути на його сьогоднішнє фото, то того красеня з кліпу "Ніжність" зовсім не впізнати - Малий постарів, змарнів і відпустив бороду, в якій вже проглядається сивина.

Ярослав Малий-фронтмен гурту MACHETE / instagram

Нагадаємо, як змінилися головні героїні "Сексу і міста".

Вас також можуть зацікавити новини: