З Винником усе добре, проте він дійсно не може щось писати у соцмережах / скриншот

На тлі чуток про стан українського співака Олега Винника та дивних ситуацій, таких як раптове видалення усіх фото з соцмереж артиста, його друг Роман Недзельський розкрив нову інформацію. Музикант і військовий ЗСУ у розмові з блогером Ростиславом Калацинським розповів, чим нині займається зірка.

Після того, як зі сторінки Винника зникли дописи, друг співака розповідав, що той не має доступу до сторінки в Instgram. Тому Калацинський спитав, що ж нині коїться з артистом, адже багатьом здається, що музиканта ніби "тримають у заручниках". За словами Недзельського, це не так. З Винником усе добре, проте він дійсно не може щось писати у соцмережах.

"Можливо, Олег обмежений в засобах комунікації, тому що він все-таки більше займався творчістю. А всі контакти, комунікації, сайти, сторінки - все йшло через менеджмент", - визнав друг артиста.

Відео дня

За словами Недзельського, якщо б у Винника дійсно були б якісь проблеми, він би точно про це йому розповів. Проте чому саме співак мовчить та не намагається якось повідомити про себе фанатам - його друг не розповів.

Блогер також пригадав слова Юрія Горбунова, який розповідав, що телефонував Виннику, проте той не відповів. За словами друга, це все пояснюється просто.

"Можливо, до Олега неможливо навіть додзвонитися через то, що в нього вже немає українських номерів, в нього тільки німецькі номери. Оці телефони залишилися в попереднього менеджменту", - повідомив Недзельський.

Нині ж співак, за словами його друга, займається творчістю. Він пише пісні, записує патріотичні треки. Коли саме Винник планує їх презентувати - Недзельський не розповів. Втім артист нібито планує повернутися до України та дуже чекає на перемогу, заявив його друг.

Останні новини про Винника

Нещодавно стало відомо, що продюсер Олександр Горбенко призупинив співпрацю з Винником. Він також розповідав, що права на всі пісні артиста належать компанії. Після цього друг Винника прокоментував його стан та заявив, що у нього все добре.

Проте згодом блогер Беспалов заявив, що Винник міг зникнути з України, щоб будувати кар'єру в Німеччині. Там виконавець встиг запатентувати своє бренд-ім'я.

Вас також можуть зацікавити новини: