Лія Меладзе / Виступ на "Голосі країни" / фото 1+1

Дочка відомого композитора і продюсера Костянтина Меладзе Лія поділилася з шанувальниками змінами. Вона розповіла, що за останній рік відчула не лише суттєве духовне та інтелектуальне зростання, а й фізичні зміни. 

Вона опублікувала фото, зроблене в дзеркало. На знімку Лія позує в короткому топі на вузьких бретельках і в штанях. Видно, що дівчина досить струнка. 

Ось як сама Меладзе прокоментувала свої зміни:

Відео дня

"Робила ці фото і думаю: "Хто це?" Я знала, що за рік виросла морально, емоційно, духовно, інтелектуально, тому що ми всі зробили квантовий стрибок у розвитку, але зовнішність теж є невід'ємною частиною нас, а я якось не звертала на неї уваги". 

Дівчина додала, що помітила зміну рис обличчя, ваги і навіть кольору волосся. 

"Зараз почалася деперсоналізація, тому що досить дорослі риси обличчя, блондинисте волосся посеред зими (хто зі мною довго, знають, що такого ніколи не було і не повинно бути), плюс найбільша вага за весь час. Все так кардинально змінилося, і як є вільна хвилинка, цікаво порівнювати "до" і "після", тому що якщо довго не порівнювати, можна бути в такому ж ступорі, як я зараз", - додала дочка Костянтина Меладзе. 

Лія Меладзе показала, як зараз виглядає / скріншот

Хто така Лія Меладзе

19-річна дочка Костянтина Меладзе і Яни Сум. Яна і Костянтин були разом майже двадцять років, але в 2013 році вони розлучилися. Лія спілкується і з батьком, і з мамою. 

Минулого року дівчина брала участь у шоу "Голос країни", де вразила своїм вокалом. Вона неодноразово говорила, що їй хотілося б прокласти свій шлях, а не бути тінню батька.

Нагадаємо, 13-річна дочка Віри Брежнєвої представила свого бойфренда.

Вас також можуть зацікавити новини: