MamaRika розповіла, що зараз у її стосунках з чоловіком / фото інстаграм MamaRika

Українська співачка MamaRika, яка у квітні заявляла про кризу у шлюбі з чоловіком Сергієм Середою, розповіла, що зараз відбувається у їхніх стосунках. 

Дівчина в Instagram зазначила, що проблеми не так легко вирішуються, як того хочеться. Але вони працюють над покращенням ситуації та прагнуть подолати всі труднощі. 

"Все не так просто і швидко, на жаль... Ми над цим працюємо щодня і щохвилини. Це ніби повний перезапуск усього, важлива кожна деталь, кожне слово і погляд, щоб старі рани загоїлися, забулися образи, і ми змогли піти далі", - написала MamaRika.

Відео дня
Скріншот сторіз MamaRika

Але додала, що вже помічає деякі зміни. І допомогла у цьому нещоданя поїздка до Одеси, де пара змогла побути удвох:

"Попри те, що більшу частину часу ми провели в укритті, ми вперше за тривалий час дійсно розслабилися і трошки відпочили. Це пішло на користь і дало результат. Одеса завжди додає сил, надихає, мені навіть здалось, що на якийсь час ми повернулись до того, якими були колись у наші кращі часи. Хоча впевнена - все найкраще тільки попереду".

До слова, MamaRika та Сергій Середа разом 9 років, з них у шлюбі 4. Разом вони виховують спільного сина Давіда, якому буде три роки. 

Пара відверто розповіла про свої негаразди у стосунках, які ледь не призвели до розлучення. Проте вони вирішили боротися за свою родину. 

MamaRika з чоловіком та сином / фото інстаграм MamaRika

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко розповіла про труднощі у стосунках з чоловіком.

Вас також можуть зацікавити новини: