Співак розповів, що одного разу він надихнувся Філіпом Кіркоровим / фото УНІАН, Вальдемар Горлушко

На тлі того, що співак Олег Винник "пропав з радарів" і не виходить на зв'язок зі своїми фанатами, багато хто хоче дізнатися більше про артиста. Він не приховував, що відмовляється від гастролей в РФ і негативно висловлювався про артистів, які "поза політикою".

Так, у 2018 році Винник визнавав, що його часто звали виступати на території країни-агресорки. В інтерв'ю "Главкому" співак критикував зірок, які вважають себе "голубами миру". Артист негативно ставиться до тих артистів, які стверджують, що їхня творчість ніяк не пов'язана з політикою.

"Якийсь відсоток наших артистів називають себе "голубами миру". Якщо ж тому голубу пір'їнки повискубувати, то він тоді заспіває по-іншому. Відібрати зерно, не дати можливості водички попити. І тоді, я думаю, що цей голуб стане кротом. Ви знаєте, скільки залежить від нас, артистів, в політичному плані і взагалі в житті нашої країни? Ми є взірцями для людей. Це безвідповідально говорити про себе: я - "голубь мира" і я маю право співати там, де я хочу. Так, ми всі маємо право виступати, де ми хочемо! В законі такого немає, що нам забороняють десь співати. Проте за це потрібно відповідати рано чи пізно", - стверджував Винник.

Відео дня

Також співак розповів, що одного разу він надихнувся Філіпом Кіркоровим. Виявляється, в 2006 році, коли Винник був в Штутгарті, він відвідав концерт цього артиста. І тоді співак зрозумів, що він теж може виступати і стати популярним. Тоді у Винника не було прикладу, а концерт Кіркорова його надихнув.

Нагадаємо, раніше стало відомо, як хвороба змінила Олега Винника.

Вас також можуть зацікавити новини: