Олег Винник / instagram.com/olegg.vynnyk

Український співак Олег Винник починав свою кар'єру в Німеччині, де виступав у театрі. Тоді він був зовсім іншим - більш юнацькі риси обличчя і зачіска в стилі 80-х.

За кордоном він полюбився глядачам. Йому навіть пропонували зіграти головну роль у фільмі "Парфумер". Але тоді він вирішив, що саме час повернутися додому. 

Олег Винник в юнацтві / instagram.com/olegg.vynnyk

Змінюватися він почав, коли повернувся в Україну. Перші хіти "Нино", "А мне хорошо с тобою", "Вовчиця" принесли йому шалену популярність. І справа не тільки в тому, що жінкам шалено подобалася його творчість, але і в тому, що вони не могли встояти перед блакитнооким блондином.

Відео дня

У цей період Винник спробував кардинально змінити свій образ. Він відростив волосся на скронях, а потім зробив каре. І якщо раніше він був кучерявим, то останні роки у нього рівне волосся з медовим відтінком.

Змінився і стиль його одягу. Раніше Винник був схожий на зразкового хлопця, а зараз - на "бунтаря".

Олег Винник в роки своєї популярності / instagram.com/olegg.vynnyk

У 2022 році мільйони жінок чекали на черговий тур улюбленого артиста. Але він скасував усі концерти через проблеми зі здоров'ям. Нібито саме з цієї причини він поїхав до Німеччини, звідки так і не повернувся. Зараз Винник віддалився від своїх шанувальників. Іноді в ЗМІ з'являється інформація від його друзів і знайомих, але сам він поки ніяк не пояснив свій вчинок.

Кажуть, що навіть у Німеччині Винник не забуває про Україну і допомагає ЗСУ, проте точних підтверджень цьому немає.

Нещодавно в мережі з'явилося фото артиста, де помітно, що він погладшав, заросло і його обличчя. Волосся він зібрав і одягнув на голову бейсболку. Якщо подивитися на його архівні фото і нинішні, то різниця в зовнішності відчутна.

Олег Винник зараз / скріншот Facebook

Нагадаємо, раніше Горбунов розповів про зникнення хворого Винника.

Вас також можуть зацікавити новини: