Андрій Джеджула / Фото - instagram.com

Шоумен Андрій Джеджула подав до суду на колишню дружину Юлію Леус. Таким чином він намагається довести, що не ображав її в шлюбі і не застосовував фізичну силу. Ведучий, який зараз волонтерить для армії, розповів, що екс-кохану про свої плани подати до суду попереджав заздалегідь. Цим він поділився в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

"Я не хочу про це говорити зараз. Я вже багато разів розповідав історію, дуже багато неприємних речей про мене сказано і я багато разів попереджав. У корпоративному сегменті на мене це вплинуло, були відмови (співпрацювати, - ред). Я мільйон разів говорив, що треба закінчувати про це говорити, тим більше, коли ти говориш неправду. У мене є своя точка зору. У мене є позов на 1 гривню. Це було ще до війни, але довго все розглядається", - розповів Джеджула. 

Він зазначив, що попереджав колишню дружину про те, що готує такий позов. Андрій підкреслив, що всі судові витрати оплатить сам. 

"Але є маленький нюанс - якщо суд доводить, що це все неправда, їй потрібно буде спростувати цю інформацію, і сказати, що було завдано шкоди честі, гідності та репутації. Ось і все. Більше нічого", - резюмував Джеджула.  

Нагадаємо, блогер Юлія Леус розповіла, що отримала від екс-чоловіка і шоумена Андрія Джеджули повістку до суду. Так він вирішив довести, що не піднімав руку на неї, будучи в шлюбі.

Також УНІАН писав, що Джеджула пригрозив шахраям, які наживаються на війні.

Вас також можуть зацікавити новини: