Фото інстаграм Snoop Dogg

У відомого американського репера Snoop Dogg сталася трагедія в родині. У нього помер молодший зведений брат Бінг Уортінгтон. Чоловіку було 45 років. Причина смерті поки невідома. Цю новину Snoop Dogg повідомив у себе в Instagram та опублікував серію світлин з ним. 

Фото інстаграм Snoop Dogg

Репер з братом був дуже близьким, вони часто проводили час разом. Зокрема, Snoop Dogg зазначив, що Бінг мав гарне почуття гумору і з ним завжди було весело. Він вважав брата кращим другом та порадником у всіх справах. 

"Бінг завжди змушував нас сміятися. Він був завжди щасливою та усміхненою людиною. Я завжди тебе буду любити, брате. Тепер ти з мамою. Спочивай спокійно. До зустрічі!", - підписав фото репер, на якому також зображена і їхня покійна мати.

Відео дня
Фото інстаграм Snoop Dogg

Друзі та прихильники репера висловили свої співчуття під постом. Вони побажали чоловіку витримки і сил, аби пережити цю болісну втрату рідної людини. 

Нагадаємо, нещодавно відома українська співачка Марія Бурмака повідомила про раптову смерть молодшого брата Святослава, який захищав Україну на фронті. Жінка зазначила, що його психіка та серце не витримало і він помер від серцевого нападу. 

Вас також можуть зацікавити новини: