Жанна Фріске / Фото - instagram.com, фан-сторінка

7 квітня 2013 року улюблениця мільйонів Жанна Фріске народила сина. Дитина з'явилася в одній з клінік Майамі. Жанна і її чоловік Дмитро Шепелєв не могли натішитися, адже тепер вони батьки. Однак сімейне щастя тривало недовго. 

Вже незабаром після пологів Фріске почали мучити жахливі головні болі, від яких нічого не допомагало. Співачка звернулася в клініку, здала аналізи, пройшла повний курс діагностики організму. Вердикт лікарів був шокуючим - гліобластома, неоперабельна пухлина головного мозку.

Жанна Фріске при надії / архівне фото , instagram.com

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске тут же сповістили про це фанатів. Ті навіть збирали гроші на лікування своєї улюблениці. Йшлося про десятки мільйонів. Але навіть величезні суми і лікування в провідних клініках світу не стали панацеєю, адже Жанні ставало тільки гірше. 

Відео дня

Як весь цей час жив син Фріске

У 2015 році вона пішла з життя. Маленький хлопчик Платон залишився без її любові і опіки. На якийсь час Шепелєв разом з сином пропав з телеекранів. З цього приводу шанувальники співачки дуже переживали, адже розуміли, що Дмитру зараз непросто, і турбувалися про стан дитини, яку той тепер повинен опікати поодинці. 

Після довгих років "тиші в ефірі" Дмитро Шепелєв знайшов у собі сили повернуться на телеекрани. Він заново будує не тільки кар'єру, а й особисте життя, оскільки зараз він вдруге одружився. 

Як пише преса, мачуха Платона Катерина Тулупова ставиться до нього добре. Сам Дмитро неодноразово заявляв, що дитина відмінно знаходить спільну мову і з Катею, і з її дочкою від першого шлюбу Ладою. Нещодавно у Платона з'явився ще й братик Тихон. 

Шанувальники, дивлячись на фото подорослішав сина Фріске, бачать разючу схожість з покійною зіркою.

Вдівець Фріске з дорослим сином / Фото - instagram.com

Нагадаємо, батько співачки Жанни Фріске вперше розповів про її загиблого брата-двійнятка.

Вас також можуть зацікавити новини: