Таюне та Олег Винник на концерті, архівне фото / instagram.com/taunetaisia

Олег Винник - відомий український співак. До початку повномасштабної війни він часто виступав, відвідуючи зі своєю концертною програмою як великі, так і провінційні українські міста, часто радував сольними виступами своїх слухачів за кордоном, давав інтерв'ю. 

Однак навесні 2022 року він раптово зник. Деякі подейкують, що його відсутність в інформаційному просторі безпосередньо пов'язана з важкою хворобою. Нещодавно у Києві помітили чоловіка, який дуже схожий на співака - той не мав хворий вигляд.

Про місцезнаходження Винника мовчать навіть зірки, які раніше позиціонували себе як його близькі друзі. До слова, на сторінці тієї, яку називають дружиною Винника, теж давно немає публікацій. Йдеться про Таїсію Сватко - екс-бек-вокалістку Олега Винника, яка виступала під псевдонімом Таюне.

Відео дня

Останній пост Таюне в Instagram датується 20 лютого 2022 року. Тоді артистка похвалилася нагородою "Українська пісня року".

Таюне отримала нагороду "Українська пісня року" у 2022 році / фото instagram.com/taunetaisia

Варто відзначити, що до початку повномасштабної війни Сватко більш активно вела свій блог: вона часто публікувала фотографії з концертів, бекстейджі, ділилася новими знімками з професійних фотосесій, розмірковувала про творчість.

Таюне та Олег Винник / фото instagram.com/taunetaisia

Якщо проаналізувати профіль Таюне, то навіть під її старими публікаціями є свіжі коментарі з питаннями від фанатів про те, де зараз Олег Винник. Є й ті, хто пишуть з побажаннями здоров'я її близьким, явно натякаючи на "короля вовчиць".

Таїсія Сватко на концерті / фото instagram.com/taunetaisia

Чому Олег Винник не афішує свої стосунки

Друг Олега Винника раніше розповідав, що образ холостяка артист беріг, оскільки, на його думку, так він має більш привабливий вигляд в очах жінок. 

Сам музикант два роки тому в інтерв'ю Дмитру Гордону розповів, що не хоче говорити про особисте на публіку, оскільки не збирається спекулювати цією темою. Його головна мета - заманити слухачів своєю творчістю. Винник тоді зазначив, що і так вважає, що досить відвертий з фанатами.

"Що мені залишилося показати? Що у мене в спальні і під брюками. Все. Це смішно. Коли я бачу, що хтось із колег маніпулює сім'ями ... Ну, нафталіном тхне все... А толку? Ти ж не знаєш, чи будеш ти завтра стояти на сцені, чи будеш співати, чи дасть тобі Бог пісні, можливості, здоров'я. Я сьогодні щаслива людина. Навіть якщо завтра мені доведеться злягти, або взагалі померти цю секунду, я щаслива людина, я вдячний за все. Кохайте одне одного, і більше нічого немає в цьому житті кращого. Я шалено щасливий. Артист повинен бути щасливим", - говорив Олег Винник у 2021 році.

Нагадаємо, друг Олега Винника прокоментував дивний вчинок артиста.

Вас також можуть зацікавити новини: