Чоловік Маші Єфросиніної вже більше року на фронті / колаж УНІАН, скріншоти

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, як сильно змінився її чоловік Тимур Хромаєв, який вже більше року захищає Україну на передовій.

"Мій Тимур... людина, яка слова поганого ніколи ні про кого не сказав. Жодного разу не підвищив голосу на наших дітей, на мене... І тут мій чоловік каже: "Ми стільки п***расов...". І я розумію, що мій чоловік тепер знає, що таке вбивати", - зазначила вона в інтерв'ю для подкасту "Кохані".

Телеведуча також зізналася, що, звичайно ж, за цей час змінилися і їхні стосунки. Тепер він називає її "коханою", і кожна їхня зустріч зараз схожа на "медовий місяць".

Відео дня

"Раніше мені не вистачало від нього рожевих соплів, а тут - кохана улюблена. У нас, коли ми зустрічаємося, справжній медовий місяць. І дуже важка розлука... Я навчилася себе голою фоткати. Ти шлешь і потім чекаєш реакції, а там коротке: "Ще", - розповіла Єфросиніна.

За її словами, у них з чоловіком є правило, він повинен виходити з нею на зв'язок хоча б раз на день або ж попереджати, що якийсь час не зможе цього робити.

Єфросиніна про чоловіка-військового - що повідомлялося раніше

Як повідомляв УНІАН раніше, Єфросиніна вперше розповіла, чим займається її чоловік-військовий. Вона не приховувала, що її обранець служить у ЗСУ, проте до цього не ділилася подробицями.

"Мій чоловік служить в 112-й бригаді, в прифронтовій зоні, вже більше року. Він офіційно в ВСУ. Свого часу він пішов добровольцем і прийняв рішення офіційно оформитися в ЗСУ. На сьогоднішній день він вже командир бригади, в його підрозділі більше 100 чоловік. Вони займаються радіоелектронною боротьбою, БПЛА і дронами", - сказала ведуча.

Вас також можуть зацікавити новини: