Єгорова знову вляпалася в скандал: назвала українських дітей "яничарами" та зрадниками (відео)

Крім того, телеведуча вирішила висловити своє невдоволення щодо Верховонї Ради IX скликання, а також обізвала захисників української мови та культури "чортами, які кричать за три копійки".

Скандальна українська телеведуча Сніжана Єгорова знову відзначилася провокаційними заявами. Цього разу вона назвала сьогоднішнє покоління дітей "манкуртами", "яничарами" та "зрадниками", а захисників української мови та культури обізвала чортами, які "кричать за три копійки".

Свої роздуми щодо нинішньої ситуації в Україні скандалістка озвучила під час прямого ефіру на YouTube-каналі.

При цьому в більшості проблем Єгорова звинуватила країни Заходу.

"Верховна Рада України 9-го скликання – це божевільня, яку ми, дорослі люди, допустили. І коли ось ці чорти, активісти, божевільні, які випили з отруйних грудей Ірини Фаріон якісь перекручені уявлення про нашу історію та наші цілі, кричать якісь гасла, які їм прищепили чужі люди, не зацікавлені в розвитку цієї країни і дітей... Вони тупо повторюють кричалки, їм платять за це три копійки. І ми бачимо, що наші діти виявилися абсолютно дурними, неосвіченими і позбавленими дару передбачення", – сказала акторка.

Читайте такожПсихічні розлади чи вербування РФ: скандальні заяви Єгорової шокували українських зірок

На її думку, у всьому винні західні партнери України, які начебто брали участь у написанні підручників для українських школярів.

"Ми пропустили ціле покоління дітей, які вже навчалися в оновленій версії нової української школи. Для яких підручники писали наші західні партнери. Які у нас під боком із наших власних дітей сформували манкуртів, яничарів, ворогів та зрадників, які нам розповідатимуть, що вони сильні і у них все попереду. І впевнені в тому, що їм потрібно завойовувати місце під сонцем. Їм вкладають у свідомість, що всіх людей, народжених у "совку", потрібно закатати в асфальт, і тоді настане їхнє щасливе майбутнє", – увійшла в роль телеведуча.

Єгорова переконана, що такої ж концепції дотримуються і на українському телебаченні, куди не допускають інакодумців. Судячи із її монологу, українці нібито стали очевидцями "теорії змови", яку Захід намагається провернути в Україні, "щоб викупити землі і стати власниками наших ресурсів". За її словами, Європа "використовує наших дітей як гарматне м'ясо".

"Наших дітей хочуть засунути в троянського коня, напхати їх, як оселедець у банку, і як порох відправити його [коня] на таран великої російської культури. Вони використовують наших дітей як гарматне м'ясо. Їм потрібно, щоб ми посварилися, воювали, ненавиділи одне одного", щоб земля стала безлюдною і нічиєю. У цей час вони викуплять ці землі і стануть власниками їхніх ресурсів", – спробувала переконати своїх шанувальників Єгорова.

При цьому захід нібито цікавить не лише чорнозем України, а те, що знаходиться в глибині нашої землі – практично вся таблиця Менделєєва. 

"Вони чудово знають, заради чого хочуть перетворити наших дітей на шалених псів, бісів, і виймають із них душу", – підсумувала телеведуча.

Як писав УНІАН, у січні 2022 року Сніжана Єгорова у соцмережах публічно заявила про підтримку президента РФ Володимира Путіна, який розв'язав та підтримує війну на Донбасі;

Слова телеведучої викликали великий резонанс в Україні. Від неї відхрестилася навіть рідна дочка Стася Ровінська.

Вас також можуть зацікавити новини: