Фото інстаграм Інни Мірошниченко

Зіркове подружжя Тімур та Інна Мірошниченки зараз відпочивають з трьома дітьми у Буковелі. Дружина телеведучого опублікувала відео, на якому вона з дітьми купається в басейні. І поки старша донька Мія активно пірнала та насолоджувалсь купанням, син Марко, за словами Інни, не був у захваті від такої розваги та міцно тримав її за шию. А все через страх води. 

"Марко досі не поборов страх води. Влітку він впав в басейн, коли ми були в гостях у друзів", - написала Інна. 

Згодом наголосила, що після того випадку хлопчик не купався, тому зараз це була спроба допомогти йому подолати свій страх.

Відео дня

"Це була моя перша і єдина спроба поплавати з ним. Але йому реально дуже страшно. Напевно, я поки не готова працювати із цим страхом. Бо ще гірше зроблю", - додала вона. 

Скріншот сторіз Інни Мірошниченко 

Згадала Інна і про свої емоції у той день, коли впав Марко. Жінка каже, що теж дуже злякалася, що довелося викликати швидку. 

"Якщо що, то у мене травма не менше, ніж у Марко. Коли ми опинилися на весіллі в будинку біля води, де купа людей, мої троє дітей, а ока усього два, і я все ще пам'ятаю, як Маркуся впав в воду, то вночі мені викликали швидку. І я не жартую", - написала Мірошниченко. 

Також вона наголосила, що зараз вони поїхали на відпочинок з нянями, тому буде легше слідкувати за безпекою кожної дитини. 

Нагадаємо, нещодавно Інна Мірошниченко відповіла, яку дитину вони з чоловіком хочуть усиновити наступною. 

Вас також можуть зацікавити новини: