Юлія Висоцька залишила Росію / скріншот

Російська телеведуча Юлія Висоцька нарвалася на несподіваний хейт. Пов'язаний він з її старими випусками кулінарного шоу, де вона, позиціонуючи себе справжнім майстер-шефом, готувала, м'яко кажучи, не дуже вдалі страви. Наприклад, у неї щось постійно підгорало або мало зовсім не апетитний вигляд.

У соцмережах люди почали масово поширювати уривки з програми "Їмо вдома", за які Висоцькій сьогодні, схоже, стало соромно. 

19 травня стало відомо, що дружина режисера Андрія Кончаловського покинула територію РФ. Про це повідомляє пропагандистський Telegram-канал "Світські хроніки". 

"Юлія Висоцька полетіла з Росії на тлі цькування в мережі через кулінарні невдачі. Популярна телеведуча не витримала шквал критики через невдалі страви і покинув Росію. Жінка вважає несправедливим таке ставлення до себе", - сказано в джерелі

Відзначимо, в останні роки Висоцька не так активно знімалася. Її кар'єра телеведучої поступово почала йти на спад після аварії в 2013 році, коли постраждала їхня з Кончаловським дочка. 

Деякий час Висоцька взагалі не з'являлася на публіці, а потім лише зрідка радувала фоловерів виходами у світ.

Також УНІАН писав, в якому стані сьогодні дочка Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського.

Вас також можуть зацікавити новини: