Кончаловський і Висоцька з дочкою, архівне фото / скріншот

У російської телеведучої Юлії Висоцької і кінорежисера Андрія Кончаловського є двоє дітей - дочка Маша і син Петро. У 2013 році, коли зіркове сімейство відпочивало у Франції, вони потрапили в ДТП. 

За кермом тоді був глава сім'ї. Слідство встановило, що Андрій Кончаловський не впорався з керуванням, через що вилетів на смугу зустрічного руху і зіткнувся з іншою машиною "лоб в лоб".

На той момент майже всі відбулися переляком і незначними синцями. Але важкі травми були у старшої дитини - дочка Маша тоді впала в кому, з якої не виходила багато років.

Відео дня

Кома Маші Кончаловської: що відомо

У 2013-2014 роках лікарі заявляли, що дівчинка ще може вийти з коми. Їй зробили безліч операцій, які, здавалося б, повинні були відновити життєві процеси, проте дива не сталося. 

У 2015 році Юлія Висоцька з радістю повідомила журналістам, що Марія вийшла з коми. Дівчинку навіть змогли перевезти із зарубіжної клініки в Росію, але потім стан знову погіршився, і вона знову впала в кому.

Сьогодні подробиць про стан дівчинки немає. Згідно з даними деяких росЗМІ, Машу Кончаловську продовжують утримувати в комі, підтримуючи процеси життєдіяльності за допомогою спеціальних апаратів.

Сімейство Висоцької і Кончаловського не афішує подробиці, пов'язані з їхньою хворою дочкою. Одного разу кінорежисер лише попросив нічого не питати про Машу, оскільки це дуже болюча для нього тема.

Також нещодавно УНІАН писав, що в соцмережах підняли на сміх випуски кулінарного шоу Юлії Висоцької. Чому її висміюють - читайте в матеріалі.

Вас також можуть зацікавити новини: