Заворотнюк бореться з раком / instagram.com/a_zavorotnyuk

У Росії вперше на всю країну офіційно оприлюднили діагноз Заворотнюк - гліобластома. Це сталося на нараді Путіна і співробітників Інституту молекулярної біології РФ.

Як повідомляють російські ЗМІ, раніше родичі не озвучували діагноз артистки. А тепер про те, що в Анастасії Заворотнюк злоякісна пухлина мозку всі дізналися офіційно - від вчених, які досліджують цю тему. За їх словами, у Анастасії - гліобластома (пухлина мозку).

Читайте також"Виглядає на 18!": 70-річна дизайнер Віра Вонг шокувала мережу модельною фігурою (фото)

Відео дня

«Ми випробовуємо віруси на добровольцях, у яких четверта стадія, і їм нічого втрачати. Є випадки, коли відбувається ремісія і хворі повертаються до нормального життя», — повідомив Директор Інституту молекулярної біології РФ Олександр Макаров.

Також Макаров зазначив, що рідні Анастасії Заворотнюк уже передали в інститут клітини її пухлини. Ці матеріали були вивчені, і, треба сказати, у 49-річної актриси не все так погано, щоб вдаватися до нових методів терапії.

«Але поки там ситуація не настільки тривожна, щоб застосовувати наші технології», говорить Макаров.

Нагадаємо, на початку осені 2019 року ЗМІ повідомили про важкої хвороби у Анастасії Заворотнюк і госпіталізації актриси. Після цього її чоловік Чернишов утримувався від виступів. Сама артистка "зникла" з соцмереж.