Вже три тижні Надія Бабкіна знаходиться у відділенні кардіореанімації / instagram.com/ngbabkina

Вже три тижні Надія Бабкіна знаходиться у відділенні кардіореанімації одній з московських клінік. Співачку лікують від двосторонньої пневмонії, викликаної коронавірусом. Нещодавно зірку відключили від ШВЛ, що медики вважають великою перемогою. Однак, про виписку мови поки не йде.

Про це пише "СтарХіт".

Читайте також"Форма раку не смертельна": у ЗМІ з'явилися нові дані про стан Заворотнюк

Відео дня

«Зараз у Надії Георгіївни дещо загальмований рівень свідомості, спілкується вона мляво — жестами, знаками, плюс має місце депресія, пов'язана з тривалим перебуванням в стаціонарі, — розповіли в медустанові. — Про виписку поки не йде мова, але те, що в 70 років при такому тотальному ураженні легень її «зняли з труби» — відключили від ШВЛ — вже велика перемога!»

Бабкіної продовжують проводити противірусну та антибактеріальну терапію, яку кілька разів змінювали. Крім того, у лікарів викликала побоювання тахіаритмія, тому вони уважно стежать за показаннями серця Бабкіної. Зараз народна артистка дихає вже сама — через спеціальну трубку, вставлену в шию, харчується як і раніше, через зонд.

Площа ураження легень зменшується дуже повільно, однак лікарі зафіксували мінімальну позитивну динаміку. Температура у Надії Георгіївни теж хороша — в межах 36-37 градусів, всі команди медпрацівників вона виконує. Близькі, колеги та численні шанувальники моляться за співачку, розраховуючи на її швидке одужання.