5 українських зірок, яких переслідували шанувальники / колаж

Бути зіркою - це не тільки дарувати людям радість. Є і зворотна сторона медалі, наприклад, неадекватні фанати, які можуть переслідувати, погрожувати, зривати концерти.

Так було, наприклад, у Христини Соловій. А до Злати Огнєвіч недоброзичливець взагалі приходив додому і погрожував фізичною розправою. Детальніше про зірок, які стикалися з переслідуванням, читайте в матеріалі. 

Jerry Heil

У 2020 році співачці довелося переїхати через те, що якийсь наполегливий шанувальник з'ясував її адресу і приходив "в гості". Знайшов невідомий її по фотографіях квартири і виду з вікна, які артистка викладала в Instagram.

Відео дня

"Серед шести корпусів знайти мій балкон на 21 поверсі - це треба постаратися. Я не знаю, що він хоче, але мене просто налякала ця ситуація", - говорила тоді зірка.

Зараз у неї з'явився новий переслідувач. Невідомий чоловік вже понад рік не дає спокою Jerry Heil. Він пише їй та її команді якісь дивні повідомлення, погрожує і лякає

"Накручує і скручує мені підписки у всіх соцмережах. До війни з Іркутська приїхав до Львова. Наша поліція не виявила в його повідомленнях нічого страшного і посміялася", – написала Яна в своєму Telegram-каналі.

Jerry Heil / фото instagram.com/thejerryheil/

Злата Огнєвіч

Ще до повномасштабного вторгнення РФ в Україну Злату переслідував чоловік на ім'я Вадим Лебідь. Він не тільки писав їй в соцмережах, але і приходив на територію ЖК, де живе артистка, особисто погрожував їй і її батькові. 

Тоді зірка написала заяву в поліцію, почалося розслідування. Однак у зв'язку з повномасштабними військовими діями слідство затягнулося. 

Зараз Огнєвіч розповіла, що у неї з'явився новий нав'язливий шанувальник, який приходить додому, просить консьєржку покликати Злату і довго не йде. Артистці це не подобається. Вона хоче з ним поговорити і попросити, щоб той перестав її переслідувати.

Злата Огнєвіч / Фото - instagram.com

Слава Камінська

Екс-солістка групи "НеАнгели" теж одного разу стала жертвою божевільного маніяка. Той писав їй у соцмережах, приходив під двері квартири і чатував після концертів.

"Не впевнена, що він психічно здоровий... Довгий час переслідує мене в соцмережах зі всілякими погрозами. Крім того, сьогодні він намагався вломитися в мою квартиру", - говорила Слава. 

Пізніше виявилося, що шанувальник дійсно психічно нездоровий.

Слава Камінська / instagram.com/babaslavka

Христина Соловій

Співачку, якій зараз приписують роман з Сергієм Жаданом, два роки переслідував маніяк. Він зривав їй концерти, поширював в мережі її особисті дані, займався кібербулінгом. Все закінчилося тим, що артистка звернулася в правоохоронні органи, і недоброзичливця заарештував.

Христина Соловій / фото прес-служби Христини Соловій

Ольга Сумська

Українська актриса театру і кіно теж одного разу постраждала через недоброзичливця. Спочатку він писав їй у соцмережах. Сумська нічого не запідозрила, адже чоловік був ввічливий. Однак вона всерйоз занепокоїлася, коли той почав пропонувати їй особисту зустріч, називаючи місця, в яких Ольга часто буває. 

Сумська зізналася, що одного разу нав'язливий шанувальник навіть підстеріг її біля будинку. Як і чим закінчилася зустріч - невідомо, але потім фанат відстав.

Ольга Сумська / instagram.com

Вас також можуть зацікавити новини: