Кіркорову відкачали практично весь жир з передньої стінки черевної порожнини / скріншоти

Пластичний хірург Дмитро Слоссер оцінив результати пластичних операцій, які нещодавно переніс путініст Філіп Кіркоров. Співаку зробили "сталевий прес", а його сідниці помітно "округлилися".

В інтерв'ю для проекту "Аргумент" Слоссер зізнався, що він був здивований, коли побачив, на що перетворився Кіркоров. На думку хірурга, артист наважився на "пластику", щоб не відставати від моди.

"Мене це вразило просто наповал, наскільки вражаючі зміни! Але я не вважаю, що вони на краще, навпаки. Вони просто мене здивували. Перше питання було: "Навіщо?". Люди, які мають таку конституцію, вони можуть себе прекрасно відчувати. Я думаю, що це якась данина моді. Було виконано пластичну хірургію. Домогтися такого преса за допомогою, скажімо, притискання до живота, наприклад, решітки гриль, неможливо", - зазначив хірург.

За словами Слоссера, "кубики" на животі Кіркорова можуть бути сформовані з його ж жиру. При цьому хірург знає, хто проводив операцію путіністу. Сам артист активно рекламував свого лікаря, проте останнім часом навколо його "скульптора" розгорається все більше скандалів.

Кіркорову відкачали практично увесь жир з передньої стінки черевної порожнини. Яким буде результат - вгадати складно.

"Він (хірург Кіркорова - УНІАН) працює, скажімо так, балансує на межі дозволеності. Якби він стільки жиру відкачував за один раз в Сполучених Штатах, і не дай Бог щось би сталося, то такий хірург, звичайно, пішов би до в'язниці. Це небезпечно, однозначно. Такий обсяг відкачувати!" - додав Слоссер.

Проблема порізаного Кіркорова в тому, вважає хірург, що він зважився на дуже небезпечну операцію. При цьому, як помічають ЗМІ і коментатори, найгарнішим він від цього не став.

За словами Слоссера, подібні операції колись були популярні в США. Чоловіки хотіли зробити собі "спортивний живіт" перед службою в армії, а хірурги просто відкачували жир, щоб з'явилися характерні м'язові западини. Однак створювати рельєф таким методом було досить складно, а результат завжди виходив досить комічним.

Експерт зазначив, що чоловіки отримували щось, схоже на прес, але при цьому коли вони згиналися або сідали, то шкіра на животі смішно збиралася. З'являлася "зборочка свиноматки", пожартував Слоссер.

Як змінився Кіркоров - відео

Нагадаємо, у квітні цього року Кіркоров приголомшив величезними імплантами у "п'ятій точці". Він стверджував, що у нього "все натуральне", проте на відео з його виступів було помітно, що над формами путініста явно працювали хірурги.

На цьому Кіркоров не зупинився. Незабаром йому "зліпили" кубики преса. Крім цього, хірург співака попрацював і над його грудьми. Сам артист був неймовірно задоволений результатом і хвалився новим тілом ще до того, як закінчилася важка реабілітація.

Однак нещодавно в мережі з'явилося ще одне відео, на якому помітно, що навряд чи "пластика" допомогла Кіркорову. Він знову погладшав, а від його преса не залишилося і сліду.

Вас також можуть зацікавити новини: