Тейлор Лотнер зі своєю дружиною / фото instagram.com/taylorlautner

Актор Тейлор Лотнер, який чудово зіграв у фільмі "Сутінки",  рік тому одружився з коханою Тейлор Доум. Чоловік поділився секретами здорових стосунків у їхньому шлюбі, в якому не обходиться без конфліктів. Про це він розповів виданню People.

Відомо, що закохані по-різному дивляться на спілкування. За рік подружнього життя дружина Тейлора Тей зізналася, що після їхніх дискусій вона потребує певного періоду гри у мовчанку. Таким чином вона дає час, щоб вгамувалися емоції коханого.

Чоловікові було важко змиритися зі стриманою поведінкою другої половинки. Проте порозумівшись, закохані стали легше переживати різноманітні суперечки.

Відео дня

"Я зрозумів, що в такий момент вона просто втрачає світосприйняття. Їй потрібно зробити крок назад, взяти хвилинку, осмислити все і зрозуміти, що вона насправді відчуває. Щойно ми зрозуміли наші стилі спілкування, нам одразу стало простіше розмовляти", – сказав Лотнер.

Наразі Тейлор і Тей вважають своє спільне життя доволі комфортним, бо пара навчилася слухати одне одного.

"Сподіваюся, це не повільне горіння або щось схоже. Поки все йде досить ідеально", – резюмував актор.

Що відомо про весілля Лотнера і Доум

Тейлор Лотнер освідчився медсестрі Тейлор Доум 11 листопада 2021 року. До цього пара зустрічалася три роки. Пропозиція актора була продумана до дрібниць, все відбувалося на тлі троянд та свічок. У 2022 році закохані влаштували весілля в Каліфорнії на виноробні Epoch Estate Wines неподалік Пако-Роблес. Туди з'їхалося близько сотні найближчих друзів та рідних з боку нареченої та нареченого.

Раніше УНІАН писав, що "Сутінки" стануть серіалом. 

Вас також можуть зацікавити новини: