Фото інстаграм Анни Кошмал

Українська акторка Анна Кошмал, яка відома за серіалами "Свати", "Папік-2", "Три кольори кохання" та іншими кінороботами, повідомила радісну звістку. У її родині поповнення - народився племінник. 

Щаслива Анна, яка рідко розповідає про свою родину та не ділиться подробицями свого особистого життя, опублікувала світлину з букетом фіолетових тюльпанів у себе в Instagram. Дівчина зазначила, що у неї від учора (9 березня) з'явився новий статус. Вона стала вперше тіткою. 

"Вчора я стала тітонькою. У мене народився племінник. Мій брат став татом, а я щаслива! Плюс ще один Кошмал! Тож, приймаю вітання від усіх", - написала вона.  

Відео дня
Скріншот сторіз Анни Кошмал

Як назвали малюка, який його зріст та вага - Кошмал не зазначила. 

До слова, Анна має рідного старшого брата, якого звати Сергій. Він не є публічною людиною і раніше акторка показувала рідкісне фото з ним. Відомо лише, що чоловік не з акторської сфери, він працює програмістом. 

Нагадаємо, раніше Анна Кошмал розповіла про виховання свого 6-річного сина Михайла та відповіла на питання підписниці, чи планує стати мамою вдруге найближчим часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: