Лідія Таран розповіла про життя у Франції / фото instagram.com/lidiyataran/

Телеведуча і кореспондентка ТСН Лідія Таран після повномасштабного вторгнення РФ в Україну разом зі своєю дочкою Василиною виїхала до Франції. Після цього знаменитість на певний час приїжджала в Україну, проте не залишилася тут, оскільки її квартира в Києві пошкоджена. 

Лідія з дочкою живе в невеликому місті Нансі. Зараз в інтерв'ю виданню "Comments.ua" Таран розповіла про особливості життя у Франції, а також про труднощі, які там виникають:

"Щоб дістатися до навчання або роботи, потрібна електричка. А коли французи виходять на страйки, відстоюючи свої зарплати і право на пенсію – це проблематично, тому що зупиняються всі потяги. У нас, в Україні, під час війни так не зупиняються потяги, як тут зупиняють їхні люди, які вимагають для себе кращих умов роботи".

Відео дня

Враховуючи те, в яких умовах живуть багато українців за кордоном, Лідія вважає, що їхнє життя з дочкою досить комфортне. Звичайно, перебуваючи там, їх часто накриває туга за рідною країною і за близькими людьми. 

Нещодавно до Таран приїхала мама Марія Гаврилівна. У такій жіночій компанії вони відвідали популярні туристичні локації Парижа. 

Лідія Таран з дочкою і мамою в Парижі / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Як багато жінок її покоління, мама мріяла побувати в Парижі, тому після Нового року ми втрьох сіли на поїзд і вирушили в невелику подорож. Заради мами, не заради себе. Після свят вона негайно зажадала повертати її додому, на дачу. Умовити її залишитися на довше нам не вдалося, тому що в гостях добре, а вдома краще", - розповіла Лідія Таран. 

Нагадаємо, Лідія Таран вперше показала брата-бійця ВСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: