Мегапопулярного китайського співака звинувачують у зґвалтуваннях / фото REUTERS

Китайські правоохоронці затримали колишнього учасника K-pop бойзбенду EXO Кріса Ву — його підозрюють у десятках зґвалтувань своїх фанаток.

Про це повідомляє BBC

На початку цього Місяця 19-річна студентка Ду Мейчжу написала на своїй сторінці в соцмережі про те, що за два роки до цього (коли вона була ще неповнолітньою) Ву її зґвалтував.

Відео дня

Мовляв, її запросили на вечірку до нього додому, де змусили пити алкоголь. А наступного дня вона прокинулася в ліжку Ву.

Читайте такожКім Чен Ін назвавши K-pop нещадною злоякісною пухлиноюДівчина стверджує, що знає ще як мінімум сімох інших жінок, спокушених артистом після обіцянок отримати роботу та інших преференції. Причому деякі з імовірних жертв неповнолітні.

Однак насправді постраждалих може бути набагато більше — після Мейчжу про неналежну поведінку виконавця заявили не менш як 24 жінок.

Сам Ву всі звинувачення в зґвалтуваннях або домаганнях відкидає, а його адвокати вже подали на Мейчжу до суду, звинувативши її в наклепі.

Попри це поліція Пекіна затримала Ву і зараз перевіряє чутки.

Хто такий Кріс Ву?

Кріс Ву — мегапопулярний у себе на батьківщині артист китайсько-канадського походження. Спочатку він прославився як учасник K-pop групи EXO. Але у 2014 році він покинув колектив і почав сольну кар'єру. Також працює актором, моделлю і в журі телешоу.

Як раніше повідомляє УНІАН, цього року в Росії друкарня відмовилася друкувати плакати з K-Pop групами, переплутавши їх з гей-пропагандою.