"Сумна новина" змусила Огнєвіч танцювати та щиро радіти / фото instagram.com/zlata.ognevich

Українська співачка Злата Огнєвіч спровокувала у росіян "спалах сказу". Усе почалося з того, що вона пораділа вибухам на Кримському мосту.

Учора на переправі росіян до тимчасово окупованого півострова "щось сталося", а тому співачка записала кумедне відео. Вона показала, як українці реагують на "скиглення" тих, кого засмутили вибухи у Криму. Черговий удар по мосту змусив Огнєвіч танцювати та щиро радіти.

"Дзвонили родичі з Криму. Казали, що міст знову підірвали... Ой, яка сумна новина", - жартувала співачка.

Відео зібрало чимало схвальних відгуків від українців. Вони пишуть, що теж радіють черговим вибухам, адже росіяни переправляють через міст зброю та техніку, якими нищать наші міста. 

"Нехай там вже все палає", - пишуть коментатори.

Злата Огнєвіч пораділа вибухам на Кримському мосту - відео

Втім, у коментарі також набігли росіяни та "боти". Представники країни-агресорки почали писати, що радіти вибухам нібито не можна, адже це "цинічно" та "жорстоко". Росіяни почали скаженіти та "проклинати" українців.

У відповідь на істерику представників країни-агресорки Огнєвіч записала ще одне відео. Вона пояснила, що ненавидить лицемірство. 

"Я і надалі буду радіти успіхам наших хлопців, я і надалі буду танцювати від кожного кроку нашої країни, який наближає перемогу. І тепер до вас звертаюся... Якщо ви такі святоші, то зайдіть на незалежні ЗМІ та подивіться, скільки горя, трагедій та болю ви принесли нашій країні. Ненавиджу лицемірство та вас також ненавиджу", - відповіла росіянам Огнєвіч.

Нагадаємо, нещодавно Огнєвіч могла потрапити під обстріл окупантів. Вона перебувала у Сумах, проте встигла поїхати до того, як росіяни вкотре вдарили по мирному місту.

Вас також можуть зацікавити новини: