Алла Пугачова до відходу зі сцени / скріншот

Алла Пугачова - відома артистка, яка завжди перебуває в центрі обговорень. Зараз в мережі показали її архівне фото, зроблене в 1978 році. Тоді зірка перебувала в Талліні на зйомках фільму-концерту. 

На чорно-білому фото Алла позує в красивій сукні з відкритими плечима. Образ доповнений пишною напівпрозорою накидкою. Волосся співачки підкручене. Великі локони недбало укладені. 

Алла Пугачова в молодості / фото - t.me/oldpaparazzi

Зовнішність Алли Пугачової

Зовнішність Алли Пугачової викликає бурхливі обговорення протягом усіх років, поки співачка на сцені. В молодості артистка зробила чимало пластичних операцій, щоб прибрати зайву вагу і зупинити процес старіння. Одне з хірургічних втручань ледь не коштувало їй життя, тому та вирішила зупинитися. 

Відео дня

Зараз Алла Борисівна розміняла восьмий десяток. Її вигляду може позаздрити будь-яка молода модель: дружина Галкіна струнка, доглянута, завжди стильно одягається, правда, в очі кидаються шрами на обличчі.

Нагадаємо, в Мережу "злили" фото Пугачової в несподіваному образі - такою ви її точно не бачили. У кадрі співачка постала в ботфортах, що підкреслювали її стрункі ніжки, в чорному мішкуватому вбранні і в бомбері в тон поверх нього.

Також УНІАН писав, що фото Пугачової з дітьми і Галкіним розділило мережу.

Вас також можуть зацікавити новини: