Пугачова здивувала мережу / фото instagram.com/igorgulyaevofficial

Після переїзду за кордон знімки Алли Пугачової стали набагато частіше з'являтися в мережі - то їх публікує сама Примадонна, то її чоловік, а часом - друзі.

Цього разу відомий російський модельєр і друг знаменитості Ігор Гуляєв у своєму Instagram показав Аллу Борисівну в такому зухвалому образі, що багато фанатів не впізнали її.

На опублікованому фото Пугачова постала в ботфортах, що підкреслюють її стрункі ніжки, в чорному балахонистому вбранні та в бомбері в тон поверх нього. Доповнила свій стильний образ артистка бейсболкою. 

Відео дня

Примітно, що в кадрі Примадонна має значно молодший вигляд, ніж їй насправді: у квітні їй "стукнуло" 74 роки. Молодить зірку і її зачіска - подовжене каре з чубчиком.

У мережі - хвиля захоплення "луком" Пугачової: 

  • "Яка красуня"
  • "Фатальна жінка"
  • "Яка модна і вільна"
  • "Завжди розкішна"
  • "Вау, ось це вогонь!".
Пугачова захопила мережу / фото instagram.com/igorgulyaevofficial

Великодній образ Пугачової

На Великдень 2023 Пугачова показалася перед полчищем фанатів у ніжному весняному "луці" й зачарувала мережу. "Зі світлим Великоднем всіх!"- підписала Алла Борисівна фото.

На фотографії Примадонна постала в білій сорочці, спідниці в тон у квітковий принт і підкреслила струнку фігуру широким поясом на талії.

Вас також можуть зацікавити новини: