На відео з концерту Пугачова має щасливий і захоплений вигляд / скріншот

Відома співачка Алла Пугачова відвідала концерт Андрія Макаревича і його групи "Машина времени". Артисти виступили в Ізраїлі, а Примадонна не просто сиділа в глядацькому залі.

Співачка вийшла на одну сцену з Макаревичем. Вона привіталася з фанатами і підтримала "Машину времени". Емоціями від концерту Пугачова вже поділилася на своїй сторінці в Instagram.

"Машина времени" в будь-які часи до часу. З Днем народження, друзі!" - написала співачка.

Відомо, що 27 травня група святкувала день заснування колективу. У 1969 році в цей день музиканти почали свою творчу діяльність. Цього року день народження групи вони провели на сцені в ізраїльському місті Кейсарія.

На відео з концерту Пугачова має щасливий і захоплений вигляд. Вона посміхалася на камеру і підспівувала. Також вона "запалювала" на сцені, що сильно розлютило росіян.

Для походу на концерт Пугачова вибрала стриманий образ - світлу блузу і блакитні джинси. Вона була практично без макіяжу, через що її було складно впізнати.

Пугачова на концерті Макаревича - відео

Реакція мережі

Багато користувачів відзначили, що були раді побачити Пугачової на новому відео. Вони пишуть:

  • "Все повторюється. Убогі при владі, вільнодумці у вигнанні!"
  • "Машина времени", Алла Борисівна, "ДДТ"... Ми не помилялися у вас! Вдячні за сміливість і свою думку"
  • "Справжні та чесні артисти, які увійдуть в історію".

Однак не обійшлося і без росіян. Хейтери "плюються жовчю" і намагаються образити Пугачову з Макаревичем. Такі коментатори пишуть:

  • "Убогі, ані батьківщини, ані прапора, ані визнання народу. Радощі напускні, себе не обдуриш... Бог вам суддя, навіть не шкода... Світ під вас не прогнеться, як не намагайтеся"
  • "Мені дивно. Чому в Москві ви так вільно не спілкувалися з простими смертними, не виходили в люди, особливо останнім часом вас ніде не було видно"
  • "Я здивувалася, що взагалі хтось ходить на цього Макаревича ... Убозтво, як і його прихильниця, скоро почнуть скиглити і проситися в Росію на заробітки, нікчеми моральні"

Що Макаревич говорить про війну

За кілька днів до початку повномасштабної війни, яку РФ понад рік тому розв'язала в Україні, Макаревич виступив із заявою. Він засудив кремлівський режим. 25 лютого 2022 року співак звернувся до росіян з вимогою негайно припинити війну. Макаревич також зазначав, що РФ не зможе перемогти Україну.

Восени 2022 року країна-агресорка визнала Макаревича "іноагентом". У травні цього року співак назвав назвав росіян "підтявкуючим г*мном". За словами Макаревича, повертатися в РФ він не планує.

Вас також можуть зацікавити новини: