Стильний образ на літо 2023 / скріншот Instagram

Літо - час, коли хочеться легкості. Тому модниці вибирають вільні наряди, які не тільки мають привабливий вигляд, але і створюють комфорт при високій температурі.

Пропонуємо вам розглянути п'ять найбільш класних образів, які підійдуть кожній.

Спортивний костюм з шортами

Відео дня

Спортивний костюм з шортами ідеально підходить для прогулянок містом і для посиденьок з друзями. А якщо у вас ще й підтягнута фігура, то його можна комбінувати з топом, який оголить ваш сталевий прес. Однак будьте обережні з вибором кольору - чорні костюми притягують сонячні промені, тому вам може бути жарко.

Стильний образ на літо 2023 / скріншот Instagram

Костюм з льону

Костюм з льону в стилі casual відмінно поєднується як з кросівками, так і з босоніжками. Ще одна перевага - якісна тканина, в якій ви точно не спаритеся. При цьому пам'ятайте, що льон сильно мнеться, тому прасувати речі доведеться частіше.

Стильний образ на літо 2023 / скріншот Instagram

Топ і спідниця

Топ і спідниця в одному принті мають просто приголомшливий вигляд. Це взагалі один з головних трендів цього літа. Не нехтуйте і рюшами - вони додадуть вашому образу романтичності. Тому в такому вбранні ви можете відправитися навіть на побачення.

Стильний образ на літо 2023 / скріншот Instagram

Сукня в рубчик

Сукня в рубчик з високим вирізом на стегні і розрізах на інших частинах тіла має дуже жіночний і елегантний вигляд. Однак враховуйте, що фігура повинна бути ідеальною, щоб ви не соромилися кількох зайвих кілограмів. 

Стильний образ на літо 2023

Сукня з квітковим принтом

Ще один хіт сезону - сукня з квітковим принтом. Вибирайте віскозу або шовк, щоб вам було комфортно в ній ходити весь день. Більш того, саме вона створить вам легкий і невагомий настрій - вам захочеться буквально парити над небесами.

Стильний образ на літо 2023 / скріншот Instagram

Нагадаємо, що одягнути на пляж цього літа.

Вас також можуть зацікавити новини: