Стильні поєднання леопардового одягу / Скріншот Instagram

Анімалістичний принт поза часом та модою. Уже декілька сезонів поспіль його для своїх найсильніших образів використовують світові модниці. Такий принт можна інтегрувати по-різному, але важливо не одягати образ, який буде складатися тільки з леопарда.

Краще обирати один елемент одягу з анімалістичним забарвленням, зокрема штани, взуття або сорочка. Головне - збалансувати образ, щоб анімалістичний принт був акцентом, а не переважав над усім іншим.

1. Стилісти радять для більш стриманих образів обирати речі вільного крою та використовувати контраст. Наприклад, леопардові штани або спідниця чудово комбінуються з чорним кольором. Ви можете обрати сорочку або піджак. Також завжди краще обирати щось одне в образі з цим принтом. Інакше ваш вигляд радше буде сценічним, аніж повсякденним.

Відео дня
Скріншот Instagram

2. Ще один стильний спосіб - це "стримання леопарда". У цьому випадку краще обирати одяг такого ж відтінку, що і ваша річ з анімалістичним принтом. Таке поєднання зробить ваш образ ніжним, але водночас леопард буде акцентом. Дизайнери не радять поєднувати леопард з червоним, синім, жовтим кольорами, тому що вони будуть домінувати.

Скріншот Instagram

3. Важливо обирати більш матову поверхню тканини леопардового одягу. Якщо це спідниця, то тут головну роль відіграє довжина. Міді довжина – це єдиний варіант, який буде стильним. Також не варто приміряти одяг, який буде прилягати до тіла. Краще обирати речі вільного крою. Відверті топи, мінісукні та мережива зроблять ваш образ вульгарним.

Скріншот Instagram

4. Найкращим рішенням буде використання прикрас з леопардовим принтом або взуття. Ці маленькі деталі не перенавантажуватимуть ваш зовнішній вигляд, але додадуть яскравості. Сумки, ремені, рукавички, взуття - це найбільш безпечна зона для леопарда. При правильному комбінуванні з одягом ці речі не домінуватимуть.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше ми писали про те, з чим носити клоги. Стиліст назвала 5 трендових комбінацій.

Вас також можуть зацікавити новини: