Клоги вдало комбінуються з сукнями та штанами / Скріншот Instagram

Декілька років тому клоги були надзвичайно популярними серед світових модниць. Практично у кожному жіночому гардеробі можна було їх зустріти. Зауважимо, що клоги родом з Нідерландів. Саме там їх почали робити вперше з дерева, а старе взуття використовували для розпалювання печі.

Цьогоріч клоги знову в тренді. Варто сказати, що це універсальне взуття, яке пасуватиме до багатьох образів. Їх можна носити як зі спідницями, так і з штанами різного типу. Крім того, клоги є також зручним взуттям. Вони будуть комфортними у жарку та прохолодну погоду. Клоги можна одягати з шкарпетками, а також на босу ногу.

Скріншот Instagram

Стиліст Анастасія Мальцева у своєму Instagram показала декілька трендових поєднань. Зокрема, клоги чудово комбінуються з короткими джинсовими шортами, сукнями бохо та легкими сарафанами. Саме це взуття додасть родзинки у ваш гардероб.

Відео дня

Трендові комбінації одягу з клогами – 5 найкращих варіантів

  • Трикотажний топ і джинси

Цей образ чудово підійде на кожний день. Клоги додадуть звичайним джинсам привабливості. У цьому варіанті акцент саме на клогах – вони родзинка образу. Доповнити це вбрання можна ременем або шкарпетками у більш прохолодну погоду. 

Скріншот Instagram
  • Кардиган і шкіряна спідниця

Це поєднання є надзвичайно ніжним, але водночас стильним. Такий лук можна доповнити чорними колготками або високими шкарпетками. Довгий теплий кардиган чудово комбінується з блузами, а спідниця та клоги будуть виділятися на тлі більш спокійних відтінків. 

Скріншот Instagram
  • Піджак і джинси

Здавалося б доволі класичний стиль не можливо поєднати з клогами. Але це не так. Структурований жакет та джинси темних кольорів, зокрема чорні, темно-сині, коричневі будуть чудово комбінуватися як з світлими, так і з темними клогами.

Скріншот Instagram
  • Мідісукня

Сукня міді довжини з клогами – це класичне поєднання. Однак важливо обирати сукні вільного крою. Так ваші ніжки матимуть стрункий вигляд. Доповнити цей образ можна масивними аксесуарами.

Скріншот Instagram
  • Класичний костюм

Класичні костюми можна носити не лише з підборами, чи кросівками. Влітку чудовою альтернативою стануть клоги. Вони розбавлять строгий костюм та додадуть простоти в образ. Таке поєднання підійде для святкових подій і щоденних зустрічей.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше ми писали про трендові кольори у 2024 році. Дизайнер Андре Тан назвав стильні поєднання в образах.

Вас також можуть зацікавити новини: