Кросівки на платформі вже застаріли / фото ua.depositphotos.com

Зовсім скоро босоніжки, мюлі, сандалі та інше ми змінимо на кросівки та інше осіннє взуття. Однак попереджаємо одразу: не всі пари будуть в тренді. А щоб ви знали від чого варто відмовитися - УНІАН розповідає, яке взуття зараз не в моді.

Старомодне взуття - антитренди 2023

Звичайно, більшості людей складно відмовитися від улюбленої пари взуття, але стилісти стверджують, що мода не стоїть на місці. Хоч вона і циклічна, проте деякі пари взуття вже навряд чи колись повернутися на модний Олімп.

  • Кросівки на платформі

Список "Антитренди кросівок 2023" очолюють кросівки на платформі. Вам помилково може здаватися, що з їхньою допомогою ваші ніжки матимуть довший і стрункіший вигляд, проте насправді це не так. Ця модель вже настільки застаріла, що її потрібно прибрати куди подалі. Більш того, вона максимально незручна в носінні, та ще й не поєднується з безліччю стилів.

Відео дня
  • Чоботи з гармошкою

Якийсь час від цієї моделі фанатіли всі модниці, проте зараз бренди пропонують безліч інших, більш актуальних моделей, до яких варто придивитися. Гармошка на щиколотці поповнює список того, які чоботи вийшли з моди.

  • Круглий носок

Якщо ви не знаєте, які чоботи вже не в моді, то стилісти повідомляють, що це чоботи з круглим носком. Цей ретро-стиль був популярним в 2010-х роках, проте в 2023-му від нього краще відмовитися. В ідеалі замінити його на квадрат.

  • Берці

Берці - антитренди взуття 2023, а все тому, що модниць вже "перегодували" ними. Кілька років поспіль вони дійсно були на піку популярності, проте зараз краще вибирати високі чоботи на шнурівці, а берці залишити для поїздок на природу в холодну пору року.

Не модне взуття 2023 - запам'ятайте це

Крім всіх перерахованих вище моделей вам варто запам'ятати ще й те, що з моди вийшло взуття на масивній платформі і на шпильці. Антитренди взуття 2023 говорять про те, що ці пари варто замінити на щось більш актуальне. Наприклад, придивіться до плоскої підошви або до квадратних підборів. Також стильний вигляд має взуття на незвичайних підборах у вигляді різних фігурок.

Яку б модель ви не вибрали, головне, щоб вам було комфортно і ви відчували себе впевнено. А ці поради допоможуть вам зробити ваш стиль більш вишуканим.

Вас також можуть зацікавити новини: