Літнє плаття 2022 / instagram.com/zolotoy_pesok_kras

На вулиці вже зовсім жарко, а це значить, що модницям пора діставати з далеких полиць легкі літні сукні. Але якщо ви не знаєте, які моделі будуть актуальними в цьому сезоні, тоді читайте далі.

Сукня з затяжками

Цей фасон став популярним ще торік, а в цьому він не поступає своє лідерство. Трикотажні сукні з затяжками візуально зроблять вас стрункішою, а також відкриють ваші ніжки. В цілому такий фасон створений для того, щоб зробити вашу фігуру, як пісочний годинник.

Літнє плаття 2022 / instagram.com/your_vmshop

Сукня з жатки

У легкій сукні з жатки вам точно не буде жарко. Стилісти рекомендують вибирати сукню однотонного забарвлення, щоб вона виглядала стильно. Поєднувати її можна з кедами і тапочками. Також не забувайте про прикраси, які доповнять ваш образ.

Відео дня
Літнє плаття 2022 / instagram.com/alltrendshop.ua

Сукня з рюшами

Ніжна сукня з рюшами на зав'язках. Завдяки своєму крою дуже красиво підкреслює талію. Довжину можна регулювати за допомогою зав'язок. Дуже гарно виглядає як з підборами, так і зі спортивним взуттям.

Літнє плаття 2022 / instagram.com/shop_beautiful_0

Сукня з квітковим принтом

Сукня, яка точно стане бестселером. Невагомий софт, романтичний крій, грайливий розріз і ніжний принт. Ця сукня про літо, чуттєвість і кохання.

Літнє плаття 2022 / instagram.com/lacoccinelle_ua

Джинсова сукня

Денім завжди був в тренді, а літні джинсові сукні - тим більше. Ви можете вибрати будь-який фасон і будь-яку довжину. У будь-якому випадку ви будете виглядати в ній стильно.

Літнє плаття 2022 / instagram.com/karamelshop32

Вас також можуть зацікавити новини: