Названо вдале літнє взуття на теплий сезон / Фото - instagram

Стилісти розповіли про те, яке взуття в 2023 році буде в моді в кінці весни і влітку. Всі експерти в один голос стверджують, що взуття на такий сезон повинне бути легким, зручним і добре вентильованим, щоб зберігати прохолоду в спекотну погоду. Розповідаємо про декілька типів взуття, які в тренді цього року. 

Сандалі

Босоніжки ідеально підходять для літнього сезону, оскільки вони легкі, добре провітрюються і ніде не стискаються. Є безліч різних варіацій від спортивних до класичних - тут кожна може обрати те, що до душі. 

Їхній безумовний плюс - це універсальність. Сандалі можна носити під джинси, під шорти, під спідницю, під сукню і взагалі під що завгодно. Головне - пам'ятати про правило поєднання за кольором: важливо, щоб взуття гармоніювало з іншими аксесуарами.

Відео дня
Модні сандалі на 2023 / Фото - instagram

Легкі кеди в сіточку

Літні кеди, виготовлені з легких і дихаючих матеріалів, таких як бавовна або канвас, також можуть бути відмінним вибором для повсякденного носіння. Вони ідеально поєднуються з шортами або джинсами.

Колірна гамма кедів, представлених сьогодні в магазинах, найрізноманітніша, тому кожна модниця безумовно зможе підібрати собі щось до душі.

Легкі кеди в сіточку / Фото-instagram

Балетки

Балетки - це жіноче взуття, яке підходить для літнього сезону. Вони можуть бути з плоскою підошвою або з невеликою п'ятою. Головне у виборі літніх балеток те, щоб вони були легкими.

Стилісти кажуть, що найкраще надавати перевагу однотонним балеткам без зайвих аксесуарів. Якщо все ж хочеться чимось їх доповнити, то краще віддавати переваги мінімалістичним деталям.

Балетки / Фото - instagram

Нагадаємо, блогерка з Німеччини показала, як стильно одягатися жінці після 50 років.

Вас також можуть зацікавити новини: