Манікюр "молочний коктейль" / Фото - instagram

Манікюр відображає те, наскільки жінка доглядає за собою, тому кожна прагне до того, щоб нігтики були акуратними. З огляду на величезну кількість варіантів дизайну, не дивно, що вже давно сформувалася мода на манікюр. 

Останнім часом нейлс-майстри і модниці все частіше обирають максимально натуральні варіанти оформлення - це має дорогий, благородний і стильний вигляд.

У 2023 році особливу популярність отримав манікюр під назвою "молочний коктейль" - це гарячий тренд в сфері мінімалістичного дизайну. 

Відео дня

Для його створення використовується білий відтінок, що нагадує колір молочного коктейлю. До слова, можна використовувати для створення такого дизайну не один конкретний відтінок, а будь-який в палітрі від чисто білого до ніжного рожевого. Обирати колір варто спираючись на те, наскільки він буде гармоніювати з відтінком шкіри. 

Манікюр "молочний коктейль" / Фото - instagram

"Молочний коктейль" - це альтернатива базовому нюдовому манікюру. Його можна робити як однотонним, так і створювати перехід від тілесного бежевого до молочного. 

Безумовна перевага цього тренда в універсальності, адже він матиме ідеальний вигляд як на довгих, так і на коротких нігтях будь-якої форми.

Манікюр "молочний коктейль" / Фото - instagram

Який манікюр популярний в 2023

Безумовно, всі орієнтуються в цьому році на мінімалістичність і натуральність. Якщо ще рік тому ніякий затребуваний майстер не міг уявити свій день без створення яскравого дизайну з "кислотної" палітри, то сьогодні про це вже всі забули. 

Зараз майстри відзначають, що білий, чорний, ніжний блакитний і рожевий відтінки є найпопулярнішими. 

Можна робити однотонне оформлення, а можна проявляти фантазію: фольгувати, наносити вкраплення, геометричні лінії. Відмовитися слід від масивних написів, великих візерунків, наклейок, наляпістих малюнків на кожному нігті і 3D-малюнків - це все - минуле століття.

Нагадаємо, названо найпопулярніші джинси 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: