У чому зустрічати Новий рік 2023 / фото ua.depositphotos.com

Новий рік 2023 - хороший привід красиво вбратися і впевнено блищати на святі. Яскравий святковий наряд зарядить позитивним настроєм і налаштує на щасливу зустріч 2023 року. Деякі люди при виборі вбрання на Новий рік прагнуть догодити східному символу року - в 2023 році це буде Чорний Водяний Кролик.

Що надіти на Новий рік 2023 - найкращі ідеї нарядів

Якщо ви вірите, що новий рік пройде так, як його зустрінеш, то варто відзначити свято у всій красі. Використовуйте кращі вечірні наряди, які добре на вас сидять.

Якщо є можливість вибрати колір сукні - найкраще зустріти Новий рік 2023 в чорній сукні. Чорний - це колір символу року, а також колір елегантності, впевненості в собі і помірної сексуальності. Святкову нотку поряд додадуть паєтки, вуаль або красивий пояс.

Відео дня
Золота сукня на Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Ще один розкішний колір вбрання на Новий рік - золотий. Він привертає до себе увагу і зробить вас зіркою вечірки. Таку сукню необов'язково підкреслювати аксесуарами і яскравим макіяжем, адже золотий колір сам по собі досить помітний.

Також щасливими кольорами для одягу на Новий рік 2023 вважаються сріблястий, ліловий, смарагдовий, всі відтінки синього. Не варто надягати на свято одяг яскравих кислотних кольорів, адже символ року цінує скромність. Також рекомендується уникати натуральної шкіри та хутра, анімалістичних принтів, прикрас у вигляді тварин.

Прикраси на Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Якщо ваш новорічний образ непримітний і ви хочете як-небудь виділитися - можна надіти об'ємні прикраси і доповнити образ. Це можуть бути довгі сережки або велике кольє. Однак астрологи не рекомендують надягати старі, потерті і пластикові прикраси на це свято.

Новорічний светр / фото ua.depositphotos.com

Якщо ж у вас немає можливості або бажання вбиратися в вечірні сукні - це нормально. Новий рік - це сімейне свято, а символ 2023 року Чорний Кролик цінує простоту і вміння радіти дрібницям. Тому шикарно виглядати на Новий рік можна і в звичайному повсякденному светрі, якщо обличчя прикрашає посмішка. Також можна придумати сімейну новорічну забаву - всією сім'єю вбратися в светри однакового кольору і фасону.

Вас також можуть зацікавити новини: