Олена Зеленська показалася в стильному образі / прес-служба

Перша леді України прибула до Нью-Йорка з робочим візитом. Вона відвідає 78-му сесію Генеральної Асамблеї ООН, на яку з'їхалися високопоставлені чиновники з усього світу.

Так, на полях Генасамблеї ООН вже відбулася важлива зустріч з гендиректором ВООЗ (Всесвітньої організації охорони здоров'я) Тедросом Адханом Гебреєсусом, в ході якої вони обговорили подальше партнерство і допомогу нашій державі.

На зустріч Олена Зеленська з'явилася в символічному, зшитому на замовлення темно-синьому костюмі від ANDRE Tan Аtelier. Піджак з цього костюма має білу облямівку, що символізує прагнення і надії українського народу - білу смугу, яка завжди настає після чорної.

Відео дня

Темно-синій, за останніми дослідженнями вчених, найбільш "заспокійливий" і врівноважений колір, який дуже добре резонує з ідеєю Всеукраїнської програми ментального здоров'я, про підтримку якої йшлося на зустрічі першої леді з гендиректором ВООЗ. А тканина для костюма була виготовлена майстрами з фірмової чернігівської вовни.

Олена Зеленська захопила образом / прес-служба

"Дуже вдячний Олені Зеленській за підтримку вітчизняного виробника, а ЗСУ та українському народу за мужність, силу і надію. Пишаюся нашими людьми і майстрами з Чернігова, які виготовили тканину для костюма. З Чернігова - до Нью-Йорка - і далі на сторінках ЗМІ з усього світу! Відбуваються надзвичайно важливі, історичні події, що закладають фундамент нашого післявоєнного майбутнього, так що щасливий до цього скромно долучитися", - сказав Андре Тан.

Нагадаємо, раніше стиліст Олени Зеленської вперше зізналася, чим її здивувала перша леді.

Вас також можуть зацікавити новини: