Зеленська казала, що їй "ок" носити одне й те саме, заявила Каменська / фото instagram першої леді

Стилістка дружини президента Володимира Зеленського Наталія Каменська вперше розповіла про роботу з першої леді. Вона вже майже два роки допомагає Олені Зеленській складати образи. Під час знайомства з дружиною президента стилістка була здивована.

"Коли я заходила на посаду, в Олени Володимирівни був досить маленький гардероб: всього кілька рейлів одягу і десять пар взуття. І я була щиро здивована такою позицією", - пригадала Каменська в інтерв'ю для ELLE.

Стилістка розповіла, що тоді Зеленська їй сказала, що не хоче багато одягу. Перша леді не прагнула постійно з'являтися на публіці у щось новому, вона хотіла "смартгардероб", у якому речі можна було б вдало поєднувати між собою. Зеленська казала, що їй "ок" носити одне й те саме, заявила Каменська.

Відео дня

"У неї був дуже системний підхід. З того часу ми почали формувати гардероб, не роздуваючи його. Моє головне завдання - зробити метчінг. Я розібрала весь гардероб пані Олени, щоб зрозуміти, що ми можемо носити, чого нам не вистачає, щоб урізноманітнити стиль, як вийти на більше варіантів стилізації, скажімо, одного й того самого костюму", - пояснила стилістка.

Вона запропонувала Зеленській свої ідеї, показала, як хотіла б структурувати її гардероб. Після цього вони почали працювати над створенням образів та пошуком балансу.

"Олена Володимирівна має супервигляд, вона молода, красива жінка з очима, що горять, з гострим розумом. Вона справді класна, і мені хотілося, щоб гардероб не робив її ніким іншим, якимось умовним персонажем, ще однією першою леді, тільки підкреслював, продовжував її. Тому пару місяців ми шукали баланс", - розповіла стилістка.

Стиль Олени Зеленської

Перша леді нерідко з'являється на публіці у стильних образах. Вона обирає костюми, а іноді може здивувати "неділовим луком". Так, нещодавно Зеленська з'явилася у Буковелі у джинсах та кедах.

Окрім цього, днями перша леді захопила мережу незвичайною вишитою сорочкою. Для привітання українців із Днем прапора вона обрала стриманий образ та цікавий орнамент.

Вас також можуть зацікавити новини: