Високий хвіст не підходить жінкам за 40 / скріншот Instagram

Кожна жінка мріє про густе, шовковисте і розкішне волосся, адже воно надає нам силу і життєву енергію. Однак є зачіски зі зворотним ефектом - вони значно старять.

Високий хвіст

Якщо вам здається, що ви зробите тугий високий хвіст і тим самим натягнете шкіру на обличчі, то це свідомо програшна думка. Така зачіска підійде юним дівчатам, а ось тим, кому вже за 30 варто підбирати більш відповідні за віком. В іншому випадку ваш образ буде мати дитячий, безглуздий вигляд і викликати дисонанс з вашою зовнішністю.

Високий хвіст не підходить жінкам за 40 / скріншот Instagram

Зібране волосся

Зазвичай у жінок після 30 років з'являються перші зморшки. Якщо ви зберете все своє волосся, то тільки підкреслите недосконалості на обличчі і свій вік. Щоб приховати це все і візуально прибрати років 10, вам варто робити більш недбалу зачіску з декількома випущеними пасмами.

Відео дня
Зібране волосся відкриває недоліки на обличчі / скріншот Instagram

Начісування

Така зачіска була в тренді в 80-90-х роках. Тому якщо в сучасному світі ви вирішите її повторити, то всі відразу ж зрозуміють, скільки вам насправді років. Якщо ж ви хочете додати волоссю об'єму, то найпростіший спосіб - використовувати лак для прикореневої зони.

Від начісування варто відмовитися / скріншот Instagram

Довге волосся

Чим старша жінка - тим коротше у неї повинно бути волосся. Саме такої думки дотримуються стилісти. Довгі локони візуально тільки погіршать ваш образ, в тому числі і обличчя. Тому рекомендується все ж робити акцент на обсязі, а не довжині.

Довге волосся не підходять жінкам після 40 / скріншот Instagram

Чубчик

Він ускладнює нижню частину обличчя, тим самим додаючи вам кілька років. Якщо у вас красиві риси, видно вилиці, чоло без зморшок, то краще позбутися від чубчика. Стилісти переконані, що чубчик підходить тільки тим дівчатам, яким до 25 років.

Чубчик обтяжує нижню частину обличчя / скріншот Instagram

Раніше УНІАН розповідав, які спідниці старять.

Вас також можуть зацікавити новини: