Джинсовий комбінезон відлякує чоловіків / скріншот Instagram

Часто жінки в гонитві за модними тенденціями упускають один важливий момент - не всім чоловікам вони подобаються. УНІАН пропонує розібратися, які жіночі речі відлякують чоловіків і на що їх замінити, щоб бути стильною і впевненою в собі.

Джинсовий комбінезон

Давайте згадаємо джинсові комбінезони, які ще кілька років тому були на піку популярності. Втім дівчата і зараз продовжують їх носити, незважаючи на те, що сильна половина людства вважає їх жахливими. Мішкуваті комбінезони приховують принади фігури і мають зовсім не жіночний вигляд. Тому їх краще замінити на тотал-лук у вигляді спідниці або джинсів, футболки і джинсової курточки.

Джинсовий комбінезон відлякує чоловіків / скріншот Instagram

Туфлі на підборах і платформі

Жінки помилково вважають, що чим вище каблук, тим сексуальніший вигляд вони мають. Насправді чоловіки вважають, що класичні човники або мініатюрні босоніжки мають куди кращий вигляд, а ось взуття на платформі і високих підборах вони називають "копитцями".

Відео дня
Це взуття чоловіки називають "копитцями" / скріншот Instagram

Декольте і відкрита спина

Речі з декольте або відкритою спиною є досить суперечливими. З одного боку вони мають спокусливий і вражаючий вигляд. Однак одягати такі речі можна тільки в тому випадку, якщо ви вже давно перебуваєте в стосунках з чоловіком і хочете запалити іскру. А ось якщо ви йдете на перше побачення, то краще вибрати більш стриманий образ, щоб не відлякати потенційного партнера і не створити помилкове враження про себе.

Відверті наряди можуть створити помилкове враження про вас / скріншот Instagram

Чоловічі костюми та сорочки

Сильна половина людства вважає, що нові тренди в одязі за типом костюмів і сорочок чоловічого крою, мають безглуздий вигляд на жінках. Вони переконані, що образ повинен бути елегантним, привабливим, ніжним і романтичним. А подібні на чоловічі речі лише додають жінкам більше чоловічої енергії, що робить їх менш привабливими.

Речі з чоловічого гардероба не роблять жінку більш привабливою / скріншот Instagram

Кросівки та сукні

Ні для кого не секрет, що таке поєднання ще зовсім недавно було на піку популярності, та й зараз теж. Однак така тенденція, як вважають чоловіки, має смішний вигляд, бо змішувати два різних стилі - не завжди доречно. Краще вибрати один стиль одягу і дотримуватися його.

Поєднання різних стилів не подобається чоловікам / скріншот Instagram

Нагадаємо, Олена Зеленська вразила ефектним образом на зустрічі з Орландо Блумом.

Вас також можуть зацікавити новини: