З базового гардероба можна створити багато "луків" / depositphotos.com

Дизайнери неодноразово говорили, що мода циклічна. Саме тому модниці кожен сезон оновлюють свій гардероб. Однак є речі, які ніколи не вийдуть з моди.

УНІАН розповідає, що завжди буде в моді.

Що буде модно в 2023 році для жінок - збережіть цей список

Якщо вам потрібен одяг на всі часи, то вам варто звернути увагу на те, які базові речі повинні бути в гардеробі. 

Відео дня
  • Лонгслів

Іншими словами лонгслів ще називають топом з довгим рукавом. Він ідеально поєднується зі спідницями, джинсами і навіть теплими шортами, якщо говорити про осінні тенденції. Щоб не замерзнути через оголений животик, підбирайте низ з високою посадкою. 

  • Біла сорочка

Базова біла сорочка може бути окремим елементом образу або додати "хаосу" в streetstyle, якщо одягнути її на майку або шовкову сукню. Все залежить від того, до якого стилю одягу лежить ваша душа.

  • Джинси

Звичайно, дівчата незабаром почнуть запасатися джинсами і не виключено, що ваш вибір впаде на "скінні". Однак дизайнери кажуть, що ця модель вже вийшла з моди. Краще замінити її на "момс" або "бойфренди". Повірте, так ваш аутфіт матиме набагато стильніший і актуальніший вигляд.

  • Шкіряна спідниця

Не варто відразу напружуватися і думати про те, що шкіряна спідниця підходить тільки 20-річним дівчатам. Якщо правильно підібрати фасон і довжину, то будь-яка зможе впровадити її в свій образ. Важливо: шкіра повинна бути натуральною, бо будь-яка інша просто буде тріскатися при носінні і пранні.

  • Сукня А-силуету

Якщо говорити про те, яка річ ніколи не виходить з моди, то це однозначно сукня А-силуету. Вона ідеально підкреслює фігуру. Її можна комбінувати з пальто, тренчем і навіть шкірянкою.

Які стилі одягу зараз в моді - важливо знати

Насправді, щоб ви не вибрали, все матиме органічний вигляд, якщо ви підбираєте правильний розмір, вмієте поєднувати речі і правильно доглядаєте за ними. 

Однак пам'ятайте, що зараз на піку популярності спортивний стиль і casual. Класика також може мати виграшний вигляд, якщо актуалізувати образи. Наприклад, одягнути штани-палаццо з вільним піджаком і човниками. А ось від приталених суконь і високих чобіт на підборах все ж варто відмовитися.

Пам'ятайте, що в будь-якому одязі вам буде добре, якщо ви світитиметеся зсередини. А наші поради лише допоможуть вам створити яскравий і стильний образ.

Вас також можуть зацікавити новини: