Човники - це вічна класика / ua.depositphotos.com

Не секрет, що взуття повинно бути якісним і дорогим, щоб ви могли носити його тривалий період часу. Але є ще один важливий нюанс - стиль.

УНІАН розповідає, яке взуття ніколи не виходить з моди.

Яке взуття буде модним у 2023 році - 5 найкращих варіантів

В першу чергу варто звернути увагу на класику, бо це взуття, яке не виходить з моди ніколи.

Відео дня
  • Човники на підборах

Якщо вам здається дурною ідея купувати човники на цілий сезон, то вам варто викинути ці думки з голови. По-перше, якщо зручна колодка і модне взуття 2024 підібране за розміром, то ніяких проблем з ногами у вас не виникне. Навпаки ви весь день будете відчувати себе впевнено і стильно.

Колодка повинна бути зручною / ua.depositphotos.com
  • Лофери

Кожна дівчина замислювалася над тим, яке взуття підходить до всього. Насправді відповідь дуже проста - це лофери. Їх можна поєднувати з джинсами, сукнями, спідницями, костюмами та іншим. Однак важливо враховувати, що в даному випадку ідеальними будуть саме шкіряні лофери.

  • Босоніжки

Незважаючи на те, що на вулиці вже осінь, клімат дозволяє ще носити босоніжки. Тому придивіться до чорних босоніжок на високих підборах. Їх можна поєднувати як з легкими сукнями, так і з джинсовими спідницями, наприклад. Це універсальне взуття.

Босоніжки можна носити теплою осінню / ua.depositphotos.com
  • Ботильйони

Можете навіть не будувати здогадок з приводу того, яке взуття невбиване, тому що відповідь одна - ботильйони. У них ви можете бігати, стрибати, довго гуляти і не переживати, що ваші ніжки втомляться. При цьому дуже важливо підбирати актуальні моделі, щоб не мати старомодний вигляд.

  • Ботфорти

У список "Взуття 2023 тренди" потрапляють і ботфорти. Це стильна модель, яка ідеально підходить дівчатам зі стрункими ніжками. Однак враховуйте той факт, що ботфорти не з усім одягом можна комбінувати. Наприклад, з джинсами вони будуть мати безглуздий вигляд, зате з сукнями - ідеальний.

Ботфорти не підходять під джинси / ua.depositphotos.com

Відповідаючи на питання, яке взуття буде модним в 2023, стилісти кажуть, що це однозначно перераховані вище моделі. Однак не відмовляйте собі і в кросівках, якщо хочете більше свободи і затишку. У будь-якому випадку ви матимете чудовий вигляд, якщо вмієте створювати стильні аутфіти.

Вас також можуть зацікавити новини: