Лавандовий колір зараз модний / фото pinterest.com

Наймоднішим кольором літа 2020 року став лавандовий. Це і не дивно, адже він яскравий, незвичайний і водночас неймовірно жіночний.

Читайте також"Горошок" та квіти: найкращі принти для літнього гардероба

Ми зібрали для вас три модних "лука" в лавандових відтінках, які точно нікого не залишать байдужими. Будьте впевнені, ви будете сяяти яскравіше зірок.

Відео дня

Повсякденний образ

Лавандовий колір поєднується практично з усіма іншими кольорами. Наприклад, ви можете обрати спідницю у такому модному кольорі, а наверх надіти футболку або блузку. Пам'ятайте, що цим літом в тренді також речі оверсайз, але така річ в "луці" повинна бути тільки одна.

Цей колір яскравий / фото pinterest.com

Офісний працівник

Тут ми пропонуємо поекспериментувати з костюмами. Не забувайте, що лавандовий колір добре поєднується і з іншими своїми відтінками - від світлого до темного. Також слід розставити акценти у вигляді аксесуарів, сумок або взуття. Вони повинні бути іншого кольору і бажано чорного. Або ж якщо "лук" у темному кольорі, то акценти мають бути яскравішими. 

Можна вибрати темніший відтінок / фото pinterest.com

Романтику ніхто не відміняв

Віддайтеся фантазії... Приміряйте спідницю в підлогу з оверсайз-футболкою. І доповніть образ човниками, наприклад. Також можете поекспериментувати з шовковими комбінаціями лавандового кольору, а зверху накинути сорочку, яка ніжно оголить ваші плечі і ключиці. Такий образ точно не залишить байдужим вашого чоловіка!

Романтичний "лук" / фото pinterest.com

Як повідомляв УНІАН, раніше були названі топ-3 модних "лука" з анімалістичним принтом на зміну "леопардові".