"Зебра" зараз в моді / фото pinterest.com

Анімалістичний принт завжди був популярним серед жінок. Це і не дивно, адже "леопард" досить яскравий і кидається в очі навіть здалеку. Хоча варто зазначити, що у чоловіків такий "лук" викликає скоріше огиду, ніж симпатію.

Читайте такожНе впізнати: Кончіта Вурст здивувала новим образом (фото)

Тому ми зібрали для вас образи з анімалістичним принтом, які точно будуть до душі і вам, і чоловікам.

Відео дня

Крокодил

Якщо ви хочете бути в тренді, то придивіться до сумок або взуття з крокодила. Така фактура виглядає дуже дорого і стильно. Також зверніть увагу на пальто або штани зі шкіри крокодила. Погодьтеся, що речі такої незвичайної фактури більш привабливі, ніж "леопард".

"Крокодил" - це модна фактура / фото pinterest.com

Зебра

Образ з анімалістичним принтом у вигляді "зебри" підійде як для повсякденності, так і для офісної роботи. Чорно-білі смужки додадуть елегантності і загадковості. При цьому не варто вибирати "лук", що повністю складається зі смужок. І пам'ятайте, якщо спідниця у вертикальну смужку, а сорочка в горизонтальну, то це вже зовсім не модно. До речі такі відомі бренди як Roberto Cavalli, Tom Ford, Givenchy, Michael Kors, R13, Simonetta Ravizza всіляко використовують цей принт у своїх колекціях.

"Зебра" підходить для офісу / фото pinterest.com

Пітон

Якщо ви яскрава дівчина, яка звикла сяяти яскравіше зірок, тоді пропонуємо вам обрати одяг з принтом, що нагадує "пітона". Наприклад, ви можете надіти кюлоти з таким анімалістичних принтом, футболку-оверсайз і кросівки. А можете зробити акцент тільки на взуття, а одяг підібрати в світлих відтінках. Повірте, таким образом ви нікого не залишите байдужим. Але пам'ятайте, що тільки одна річ з усього "лука" повинна бути з таким принтом.

Взуття з "пітона" дуже яскраве / фото pinterest.com

Як повідомляв УНІАН, раніше Jerry Heil прогулялася по місту в піжамних шортах і капцях.