Помада на літо / скріншот

Влітку, коли на вулиці стає спекотно, багатьом хочеться відійти від "важкого" макіяжу і додати в свій образ трохи легкості. Правильно підібраний відтінок помади може допомогти вам підкреслити красу. Які кольори варто обирати саме для літнього макіяжу - читайте нижче.

Ніжний блиск

Топ-стиліст Алекс Бабскі, який робить макіяж відомим актрисам і моделям, часто обирає саме ніжні відтінки помад. Ненав'язливий рожевий колір в поєднанні з легким блиском додає образу легкості.

Модні помади на літо / скріншоти

Обирайте ніжно-рожеву помаду з глянцевим блиском, якщо хочете мати молодий вигляд. Такі відтінки ідеально підійдуть для блідої шкіри. Стриманий блиск буде доречний як у спекотну погоду, так і для прохолодного літнього вечора.

Відтінки персикового

Персикова помада - хіт цього літа. Ви можете обрати світлі або темні відтінки з невеликим ухилом в пудрові і руді кольори. Такі помади краще не покривати блиском, а залишити їх матовими.

Персикова помада / скріншот

Персикові помади підкреслюють рум'янець. Влітку такий варіант ідеально підійде як для прогулянки з друзями, так і для романтичного побачення. Примітно, що ці відтінки можна наносити як на пухкі губи, так і на тонкі.

Холодний матовий

Якщо ж вам не подобаються рожевий блиск і персикові відтінки, ви можете спробувати зробити літній макіяж з матовою помадою. Обирайте холодні і глибокі відтінки. Вони необов'язково повинні бути максимально темними.

Матова помада на літо / скріншот

Глибина кольору чудово розкривається і в світлих матових відтінках. Бліда троянда або насичений червоний, з відтінками коричневого - не бійтеся експериментувати і підбирайте той колір, який подобається саме вам.

Нагадаємо, раніше стилісти назвали 5 найстильніших речей цього літа. Вони точно повинні бути в гардеробі кожної модниці.

Вас також можуть зацікавити новини: