Що модно в цьому році / скріншот

Літня пора - зоряний час для модниць, які хочуть показати свій смак. У теплу пору багатьом хочеться мати стильний вигляд та обирати образи, які точно привернуть увагу. Розповідаємо, які 5 речей варто додати до свого гардеробу, адже з ними ви станете наймоднішою.

Солом'яна сумка

Зручна і стильна сумка з соломи може вдало доповнити практично будь-який образ. Ви можете обрати як об'ємні сумки-шопери, так і мініатюрні крос-боді. Варіантів дійсно багато, ви точно знайдете сумочку до смаку.

Стильні сумки / скріншот

Цього літа солом'яні сумки будуть на піку своєї популярності. Їх носять знаменитості, модні "аутфіти" з таким аксесуаром одразу стають літніми і ніжними. Крім цього, ці сумки дуже практичні.

Відео дня

Штани-палаццо

Вільні штані - мастхев цього літа. Вони підходять для будь-якої фігури. Якщо ви хочете похвалитися струнким животиком - доповніть палаццо коротким топом. Якщо ж вам потрібно приховати певні недоліки фігури - сміливо доповніть образ сорочкою вільного крою.

Модні штані на літо-2023 / скріншот

Одна з переваг таких штанів полягає в тому, що в них вам точно не буде спекотно. Обирайте легкі тканини і ви приємно здивуєтеся, коли в спеку ви не будете мучитися від гарячих променів сонця на своїй шкірі. Такі штані можна носити як зі зручними кедами, так і з модними босоніжками.

Синя сорочка в смужку

Ви точно вже могли помітити, що костюми-двійки, що складаються з шорт і вільної сорочки, неймовірно зручний елемент гардероба. Таке вбрання має сильний і незвичний вигляд. Однак цього сезону на перше місце вийшли саме сорочки.

Стильний наряд на теплу погоду / скріншот

Найгарячіший тренд - блакитні і сині сорочки в білу смужку. Колір морської хвилі нагадує про відпустку, а вертикальна смужка робить фігуру візуально стрункішою. Ви можете недбало накинути сорочку поверх коротенького топа або ж доповнити нею образ з футболкою.

Сукня-макраме

В'язані купальники, сумки, жилети і кардигани залишаються в трендах вже кілька сезонів. Однак наймоднішим нарядом з усього безлічі в'язаного одягу вважається сукня. Не бійтеся носити її не тільки на пляж.

Сукня на літо / скріншот

Дизайнери все частіше створюють сукні-макраме, які можна надягати для прогулянок містом і навіть на вечірки. Вони мають неймовірно стильний вигляд у поєднанні зі взуттям на підборах. А якщо ж ви приміряєте таку сукню з босоніжками на низькому ходу і завершите свій образ стильними аксесуарами - ви отримаєте ідеальний "лук" для кожного дня.

Лляна сукня

Льон - один з найпопулярніших видів тканини для літа. Сукня з такого матеріалу дозволяє не переживати через спеку, ви ніколи не будете страждати від духоти і сонця. Крім цього, лляні сукні підкреслюють жіночність.

Стильне плаття на літо / скріншот

Ви можете обрати сексі-наряд з акцентом на декольте, або ж сукню з рукавами-воланами. Не забувайте підбирати колір тканини, враховуючи свій відтінок шкіри. Засмаглі ніжки чудово підкреслять ніжно-блакитні відтінки.

Нагадаємо, раніше стилісти розповіли, як обрати стильну стрижку для тих, кому за 40.

Вас також можуть зацікавити новини: