Макіяж на Новий рік / Фото - depositphotos.com

Новорічний макіяж суттєво відрізняється від повсякденного, адже у нього є свої правила і свої нюанси. Розповідаємо, як нафарбуватися так, щоб звести з розуму кого завгодно в новорічну ніч. Ці поради не просто створять шикарний образ, а ще й дозволять підкреслити свою молодість. 

Базові поради по макіяжу

Найголовніше - шкіра. Звичайно, найкращий вигляд має саме натуральний колір, тому затонувати лице варто максимально наближено до свого відтінку. Якщо потрібно "витягнути" профіль, можна злегка виділити вилиці. 

До слова, експерти радять не економити на пудрі або тональному кремі, оскільки в свята макіяж зазвичай доводиться носити довго. Щоб матеріал не підвів і не довелося перефарбовуватися в розпал вечірки, засоби повинні бути стійкими. 

Відео дня

Очі і губи. Для початку варто визначитися, на чому ви хочете робити акцент. Найкраще обрати щось одне. Наприклад, якщо модниця хоче бачити в своєму образі яскраві червоні губи, тоді очі повинні бути в міру виразними. Працює це правило і навпаки: при бажанні зробити яскравий і помітний погляд, губи повинні бути більш "спокійними" - нюдовими. 

Деталі. Новий рік - це час сяяти. Саме тому гліттер та інші блискучі засоби можна сміливо використовувати (але без фанатизму). Візажисти кажуть, що найкраще робити сяючим тільки один елемент - це можуть бути або губи, або очі, або брови.

Також можна окремо зробити блиск на шкірі, але тоді не варто його більше ніде додавати, щоб мейк не виглядав аж занадто. 

Варіанти макіяжу на Новий рік 2023: фото

Нагадаємо, як правильно носити біле взуття взимку.

Вас також можуть зацікавити новини: