З чим взимку поєднувати біле взуття / instagram.com

Білі ботфорти, челсі або черевики на тракторній підошві - беззаперечний хіт цього сезону. Але з чим їх поєднувати? Читайте в нашому матеріалі актуальні поради стилістів. 

Спортивний стиль 

Джоггеры і укорочений пуховик - чи не найпопулярніший зимовий образ 2022-2023. Це не дивно, адже так і тепло, і зручно, і одяг не сковує рух. 

Стилісти відзначають, що в спортивному аутфиті немає особливих рамок по тому, як між собою поєднувати елементи гардероба - тут можуть бути як яскраві кольори, так і базові. Головне - це пам'ятати про правило трьох відтінків, і не "змішувати" в одному образі всю палітру. 

Відео дня
Біле взуття / Фото - instagram.com

Класичний стиль 

В такому випадку біле взуття відмінно буде гармоніювати зі світлим пальто - молочним, кольору айворі або слонової кістки. Але ось з бежевим, коричневим або чорним - не завжди.

До такого образу вигідно пасуватимуть спідниці та сукні зі світлими колготами, а також светри великої або середньої в'язки кавових, пудрових, персикових, м'ятних або блакитних відтінків. 

Біле взуття / Фото - instagram.com

Також можна носити біле взуття на підборах з джинсовими спідницями. Наприклад, в даному варіанті всі елементи гардероба гармонійно поєднуються між собою, кажучи про безумовний смак модниці. 

Біле взуття / Фото - instagram.com

Денім

Універсальна річ, яка є в кожному гардеробі - це джинси. До них пасує будь-яке біле взуття. Стилісти підкреслюють, що це можуть бути блакитні джинси, сині, сірі або чорні.

У цьому сезоні особливою популярністю користуються широкі джинси і джинси-кльош. 

Біле взуття / Фото - instagram.com

Нагадаємо, який манікюр на Новий рік актуальний в цьому сезоні.

Вас також можуть зацікавити новини: