Маски для обличчя з меду: 5 ефективних варіантів / depositphotos.com

Мед - продукт, який є в кожному будинку. Виявляється, що він корисний не тільки для організму в цілому, але і для зовнішнього застосування, тобто для шкіри.

Пропонуємо вам зробити п'ять найефективніших масок для обличчя з меду в домашніх умовах.

В першу чергу, мед можна використовувати як окремий компонент. Потрібно зволожити шкіру і нанести половину чайної ложечки меду на обличчя. Зробіть масажні рухи руками, а потім змийте залишок продукту з обличчя. Таким чином ви зможете позбутися від верхнього шару шкіри. Потім зробіть доглядові процедури за обличчям. Не забудьте про тонік і зволожуючий крем.

Відео дня

Якщо ж ви хочете зробити саме маску для обличчя, тоді визначтеся з типом вашої шкіри.

Маска для обличчя з меду для нормальної шкіри

Для такого типу шкіри вам підійде маска з меду і цибулі. Змішайте солодку суміш з соком свіжої цибулі в пропорції 1:1 і нанесіть на обличчя. Залиште на обличчі на 30 хвилин, а потім змийте теплою проточною водою.

Маска для обличчя з меду для проблемної і жирної шкіри

Цей варіант особливо підійде дівчатам з постакне. Одну столову ложку мелених в дрібну крихту зерен кави змішайте з двома столовими ложками. меду. Тримайте маску на обличчі 15 хвилин, а потім зробіть масажні рухи руками. Так ви зможете не тільки очистити шкіру, але і звузити пори. Також вона відмінно освіжить колір вашого обличчя.

Маски для обличчя з меду: як зробити вдома / depositphotos.com

Маска для обличчя з меду для сухої шкіри

Маска з рисом, молоком і медом зробить вашу шкіру сяючою. Цікаво, що її часто роблять японки. Отже, зваріть 2-3 столові ложки рису, промийте його, додайте 1 столову ложку теплого молока, 1 столову ложку меду і розітріть до однорідного стану. Залиште на обличчі на 30 хвилин, а потім вмийтеся під проточною водою.

Маска для обличчя з меду від зморшок

Для такої маски вам знадобиться не тільки мед, але і яєчний білок. Яєчний білок змішайте зі столовою ложкою рідкого меду. Тримайте 20 хвилин. Маска омолоджує в'ялу шкіру, позбавляючи її від зморшок. Якщо ж ви хочете візуально подятнути обличчя, тоді замініть білок на сметану. 

Вас також можуть зацікавити новини: