Джонні Депп носить зачіску на довге волосся / скріншот

Голлівудські чоловіки дуже прискіпливі до своєї зовнішності, адже вони завжди на виду, на публіці. У будь-який момент їх можуть сфотографувати папараці, а це значить, що виглядати вони повинні ідеально, в тому числі і їх волосся. Тому вони вибирають модні зачіски 2022 як на коротке, так і на довге волосся.

Сьогодні УНІАН розповість, які зачіски носять голлівудські зірки серед чоловіків.

Зачіски знаменитостей чоловіків 2022

Багато відомих акторів воліють стрижку "голлівудський шик". Таку зачіску навряд чи вам вдасться зробити в домашніх умовах, але доглядати за нею досить легко. Стилісти зазвичай роблять волосся коротше біля скронь, при цьому залишаючи довжину посеред голови. Далі справа за малим. За допомогою гелю для волосся і лаку вам потрібно укласти більш довге волосся назад. Ці модні стрижки 2022 виглядають дуже невимушено і природно, додаючи чоловікам харизми і шарму.

Відео дня
Бред Пітт носить зачіску "голлівудський шик" / фото Анджеліна Джолі, Instagram

Стрижка для чоловіків з довгим волоссям

Якщо у вас довге волосся, то вам відмінно підійде стрижка паж. У народі - це каре, укладене хвилями.

Джонні Депп носить зачіску на довге волосся / скріншот

Стрижки для чоловіків з коротким волоссям

Якщо ж у вас коротке волосся, то можна зробити стрижку "під горщик". До слова, саме таку зачіску носять більшість  південнокорейських акторів, а також моделі.

Чоловіча стрижка" під горщик " / lastmen.ru

Чоловіча стрижка з густим і напівкруглим чубчиком теж буде виглядати дуже цікаво. До слова, така зачіска має дуже потужну назву "Цезар". При цьому не варто забувати про правильний догляд, щоб ваше волосся блищало і виглядало здоровим.

Чоловіча стрижка "Цезар" / salonsecret.ru

Вас також можуть зацікавити новини: