Модні брови 2023 / ua.depositphotos.com

Жінки знають, що мода - циклічна, тому в неї повертаються тренди минулого. Це стосується не тільки одягу, але і б'юті-процедур, в тому числі і брів. Виявляється, що зараз на піку популярності освітлені брови, брови-нитки, блискучі і природні.

Освітлені брови

У даному випадку все максимально просто. Якщо ви вдаєтеся до фарбування брів, то вони повинні бути світлішими за колір вашого волосся і з легким напиленням. Такі брови ще називають прозорими, адже вони ледь помітні.

Модні брови 2023 / Instagram

Брови-нитки

Пам'ятаєте моду 80-90-х років? Так ось тренд на тонкі брови повертається. Однак фахівці не рекомендують відразу братися за пінцет і висмикувати волоски. Така форма брів підходить не всім. Найкраще брови-нитки будуть виглядати на дівчатах з аристократичними рисами обличчя.

Відео дня
Модні брови 2023 / Instagram

Блискучі брови

Цей тренд вас точно здивує. Виявляється, що на піку популярності брови, посипані блискітками. Вони дозволять вам створити яскравий і епатажний образ. Однак вибирати варто блискітки дрібного помелу.

Модні брови 2023 / Instagram

Природні брови

Звичайно, не у кожної дівчини від природи красиві, гладкі і слухняні волоски на бровах. Тому їх можна підстригти, зробити ламінування і все. Ефект вас вразить, а головне, що ви залишитеся натуральною красунею.

Модні брови 2023 / Instagram

Раніше УНІАН розповів про легкі зачіски, які можна зробити за п'ять хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини: